2777
2789

من دارم ترشی گوجه درست می‌کنم..🍅🍅(ترشی که شبیه هفته بیجاره ولی جای اب خالی اب گوجه میریزن فک کنم مال مشهده)

گوجه رو جوشوندم و الان که از صافی ردش کردم همه ش تفاله ست😄 البته تفاله ای که گوجه هم همراشه و احساس میکنم مزه ی گوجه تو همینه

(توی آموزشش گفته بود از صافی و الک آب گوجه رو رد کنید چون حتی دونه های گوجه باعث کپک زدنش میشه)😐

ینی همه شو دور بریزم و با آب گوجه فقط ترشیمو درست کنم؟؟

میگم کاش کلا میزدم تو مخروط کن

تجربه ی درست کردن ترشی گوجه دارید؟؟


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره باید تو مخلوط کن میریختی و از صافی رد میکردی.

ولی فک نمیکنم تخم گوجه باعث کپک بشه ها..سرکه و نمک جلوگیری میکنه از کپک

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز