من دارم ترشی گوجه درست میکنم..🍅🍅(ترشی که شبیه هفته بیجاره ولی جای اب خالی اب گوجه میریزن فک کنم مال مشهده)
گوجه رو جوشوندم و الان که از صافی ردش کردم همه ش تفاله ست😄 البته تفاله ای که گوجه هم همراشه و احساس میکنم مزه ی گوجه تو همینه
(توی آموزشش گفته بود از صافی و الک آب گوجه رو رد کنید چون حتی دونه های گوجه باعث کپک زدنش میشه)😐
ینی همه شو دور بریزم و با آب گوجه فقط ترشیمو درست کنم؟؟
میگم کاش کلا میزدم تو مخروط کن
تجربه ی درست کردن ترشی گوجه دارید؟؟