2777
2789

من دارم ترشی گوجه درست می‌کنم..🍅🍅(ترشی که شبیه هفته بیجاره ولی جای اب خالی اب گوجه میریزن فک کنم مال مشهده)

گوجه رو جوشوندم و الان که از صافی ردش کردم همه ش تفاله ست😄 البته تفاله ای که گوجه هم همراشه و احساس میکنم مزه ی گوجه تو همینه

(توی آموزشش گفته بود از صافی و الک آب گوجه رو رد کنید چون حتی دونه های گوجه باعث کپک زدنش میشه)😐

ینی همه شو دور بریزم و با آب گوجه فقط ترشیمو درست کنم؟؟

میگم کاش کلا میزدم تو مخروط کن

تجربه ی درست کردن ترشی گوجه دارید؟؟


بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره باید تو مخلوط کن میریختی و از صافی رد میکردی.

ولی فک نمیکنم تخم گوجه باعث کپک بشه ها..سرکه و نمک جلوگیری میکنه از کپک

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792