2777
2789
عنوان

دوتا پسر خاله تو یه کلاس ؟

625 بازدید | 30 پست

سلام ، خانم های گل پسر من وپسر خواهرم تو دوتا کلاس متفاوت افتادن ،الان سوم هستند ،دوسال پیش تو یک کلاس بودن الان جداشون کردن ،خواهرم بس زنگ مدرسه زده ،گفتن پسر من می‌تونه بره کلاس پسر خالش اما پسر خالش نمی تونه بیاد .معلم کلاس پسرم خیلی خوب و مهربان است ،موندم چه کنم ؟دلم رضا نیست ؟پسرم میگه می‌خوام برم پایین اما پسرم دوست یابیش ضعیف هست میگم جدا باشه بهتره براش بلاخره یه دوست غیر پسر خالش پیدا می‌کنه ؟موندم .چه کنم ؟شما بودید  چکار میکردید ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاسشو عوض نکن ....بذار دوستای جدید پیدا کنه ....منم همین مشکلو با دخترمو دختر عمه ش دارم.... چون کلاس اولی بودن معلم پیش دبستانی گفت جداشون نکنید ولی سرکلاس جدا بشینن ولی درکل خودم ترجیح میدادم جدا باشن