2777
2789
عنوان

فیبروز ابرو

96 بازدید | 13 پست

کیا انجام دادن؟راضی این؟ماندگاریش دائمیه؟طبیعی شده؟

حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)

انجام دادم قشنگ شده ولی راضی نیستم البته این اخلاقمه یه کاری میکنم زود پشیمون میشم دائمی نیست ترمیم میخواد البته هر یکی دو سال یبار 

بله طبیعی شده

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماندگاریشون خیلی بستگی به جنس پوستتون داره رو پوست های چرب معمولا ماندگاری کمتری دارن اما روی پوست های نرمال یک تا دو سال میمونه بعدش هم باید ترمیم کنید اگه ابروهاتون خالی یا فرمشون رو دوست ندارید من پیشنهاد میکنم

یکمی درد داره اما نه زیاد من کلا تحملم زیاد تو درد ولی خب جایی که من رفتم خودشون متخصص بی حسی داشتن ...

چند وقت انجام دادین ؟ رنگش تغییر نمیکنه؟ دیدین مال بعضی ها بد رنگ میشه سبز و آبی   یا بعد یه مدت یه تیکه نمیشه شبیه تتو؟

چند وقت انجام دادین ؟ رنگش تغییر نمیکنه؟ دیدین مال بعضی ها بد رنگ میشه سبز و آبی    یا بع ...

وای اره میدونم مامان من خیلی سال پیش انجام داده بود بنفش شده بود 

مال من اصلا خداروشکر کمرنگ شده اما بد نشده اصلا خیلی بستگی به موادی که استفاده میکنن داره

من دو سال پیش اولین بار انجام دادم پارسال هم ترمیم کردم احتمالا قبل عید یک بار دیگه برای ترمیم میرم

به سلامتی عزیزم میدونین هزینش چقدر الان؟

قربونت بشم بستگی داره کجا انجام بدید و با کی من خودم پیش مریم حمزه ای انجام دادم البته پیش یکی از پیگمنتراشون قیمتاشون متفاوت اما کار همشون عالیه 

میتونید برید از نزدیک ببینید کاراشونو فکر کنم تو سایتشونم قیمت هاش هست چک میکنم میفرستم