2777
2789


دختر من عاشق همبرگر هست😄 ولی همبرگر رستوران ها 🥴



چند بار سعی کرده بودم همبرگر بپزم ولی هیچکدوم مثل همبرگر نمیشد 🤪مزه ی خاصی نمیداد انگار که کتلت پخته باشی ولی سیب زمینی نزده باشی😵‍💫 یا فوقش مزه ی همبرگر میداد ولی مزه ی همبرگر یه فست فودی زپرتی (داغون) را میداد😮‍💨



این بار تصمیم گرفتم کلی تحقیق کنم


رسپی های زیادی خودم (فارسی، انگلیسی، ترکی استانبولی )🤓



ولی همه ی رسپی ها با هم متفاوت هستن 😐 آدم گیج میشه نمیدونه کدوم خوب در میاد😵‍💫



منم تصمیم گرفتم از هر رسپی یه سرنخ بگیرم و رسپی خودمو داشته باشم 😌


فقط باید بگم من اندازه هایی که استفاده کردم دقیق ندارم😒 حدودی مینویسم 


و باید سری بعدی که پختم یادداشت کنم🤫



معیار اندازه گیری من چشمام و دستم بود🤠 (کمی استعداد آشپزی دارم ) با چشمام میفهمیدم چقدر فلفل سیاه بریزم و یا با دستم فهمیدم چقدر پودر سوخاری بریزم یا چقدر از داخل نون ساندویچ بریزم 🧐


یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشت حدودا ۴۰۰ گرم

پیاز رنده شده یک عدد (آبش گرفته بشه)

سیر رنده شده یک عدد

تخم مرغ یک عدد

فلفل سیاه به مقدار زیاد

فلفل قرمز به مقدارخیلی کم

پودر فلفل پاپریکا به مقدار کم (برند گلستان خیلی خوبه)

نمک به مقدار متوسط

پودر سوخاری (ترجیحا خانگی )

داخل نان  ساندویچ ها را دربیارین توی شیر (به مقدار  کم ) خیس میکنیم بعدش فشارشون میدیم شیرش خالی بشه(تا جایی که همه ش کاملا خیس بشه و وقتی فشار میدی شیر کمی دور ریخته بشه)

سس خردل (ترجیحا سس خردل مهرام) ۲ قاشق غ





۶تا همبرگر استاندارد دراومد



دخترم گفت: بهترین همبرگر تمام عمرم بود 🥲


(همبرگر شناس قهاری شده ، هر همبرگری را نمیخوره)



شوهرم که در بهترین هتل ها و رستوران ها غذا خورده گفت فوق العاده س🥲

یه نکته ش موند



بعد از اینکه موادتون را کاملا ورز دادین (زیاد ورز ندین. فقط تا حدی ورز بدین که مخلوط بشه)


مواد را با دست یا قالب به شکل همبرگر جدا کنین و دو ساعت بذارین توی یخچال (دمای یخچال را بذارین صفر درجه) بمونه



و موقع پخت دونه دونه در بیارین بپزین


یعنی همبرگر ها اصلا بیرون از یخچال نمونن


یکی بردارین بپزین بعد یخچال را باز کنین بعدی را بردارین



با روغن توی ماهی تابه با شعله ی کم 

پودر سوخاري خونگي رو با چي درست ميكني؟داخل نون ساندويچي رو چرا با شير نمدار كردي؟



لبه های کناری نون تست را دخترم نمیخوره اونارو میبرم میذارم خشک بشه با آسیاب پودر میکنم 


هیچی دیگه نمیزنم


سوال دومت را توی یه ویدیوی خارجی یاد گرفتم . خودمم نمیدونم چرا اینکارو کرد . 

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز