2777
2789

نزار قبانی میگه هم می‌ترسم دوستت داشته باشم، اون‌وقت بری و درد بکشم. هم می‌ترسم دوستت نداشته باشم، که فرصت «عاشق تو بودن» از دستم میره و پشیمون می‌شم. حالا تو بگو! «کیف احبک بلا الم، و کیف لااحبک بلا ندم». چطور عاشقت باشم و درد نکشم، و چطور عاشقت نباشم و پشیمون نشم..

سوال منم هست. اما فکر کنم باید خیلی خیلی روی خودت کار کنی و با خودت حرف بزنی که خودتو قانع کنی

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه جلو چشمت باشه نمیتونی فراموشش کنی، شاید اونم واسه همین گفت بهتره دیگه همو نبینیم:)

فقط 41 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

اگه جلو چشمت باشه نمیتونی فراموشش کنی، شاید اونم واسه همین گفت بهتره دیگه همو نبینیم:)

ممکنه اونم منو دوس داشته باشه ولی واقعا دوس ندارم عاشق آدم اشتباهی باشم من دیگه نمیخوامش حتی اگه الآنم بهم بیاد بگه کلییی دوستت دارم:))))