سلام اميدوارم خوب باشيد من يه دختر با چهره بسيار زيبا بودم با تزريق چربي صورتم نابود شده و برام زندگيم تموم شده چون به شدت زشت شدم و تمام چربيا اويز شدن پايين صورتم زير چشمم انقدر تزريق كرده همه گلوله شده و حالتشو از دست داده خواستم بهتون بگم شمايي كه اينو ميخوني تزريق چربي نكن چون راه برگشتي نداره بخاطر خودتون ميگم من خودمو نابود كردم شما انجام نديد حيف صورتتون .اين تايپيك رو زدم واسه اونايي كه ميخوان انجام بدن شايد كمكي كرده باشم گول تبليغات نخوريد دعا كنيد برام شايد يه درصد بهتر شم تنها اميدم اينه 😢🤦♀️انشاءالله سالم باشيد و زيباييتون رو مثه من از دست نديد اگه كسي تخليه تزريق چربي انجام داده از تجربش بگه 😓😓😓😓😓
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان همش ميگم كاش فيلر ميزدم لااقل يه انزيم ميزني ميره يا خودش از بين ميره البته اگه فيلر با كيفيت بزني بخاطر أرزوني نري فيلر بي كيفيت بزني فقط فيلر مجوز دار و با كيفيت بزن ولي تزريق چربي اگه پيوند بخورن براي هميشه ميمونه و راهي نداري
تو همین نی نی سایت یه کابر بود که میگفت چند سال قبل ترزیق چربی دائمی کرده بود و چون حالتش بد شده بود 100 میلیون برای تخلیش هزینه کرده بود اما روی گونه هاش اندازه یه گردو گود شده بود خیلی حالش بد بود
خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
ایشا الله که صورتتان به حالت اول بر گرده درکت میکنم، آدم افسرده میشه. کلا کارهای زیبایی همه رو خوب نمیکنه حتی تو بین هنرپیشه های هالیوودی بودند کسانی که تجربه ی ناموفقی داشتند.
ميدوني اسم دكترش چيه ؟ بعد نميتونه اون گودي رو با فيلر خوب پر كنه؟ هييي خدا دقيقا همينه كه ميگم تزري ...
گلم جزئیاتش رو یادم نیست اما میگفت بعد از تخلیه مجبوره هر چند مدت تزریق کنه اما نمیدونم با فیلر منظورش بود یا نه اما باز هم راضی نبود، انشاالله مال شما به اونجاها نکشه و چهرت مثه قبل زیبا بشه
خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
من فیلر بینی زدم خیلی پشیمون شدم پل بینیم حالت فرورفتگی و شکستگی داره قوس دماغم غوز درآورده آنزیم ز ...
بيني هم دقيقا از همون مورداي غير قابل برگشته و حتي خود دكترا خيلي پول دوستن ميگن خوب نيس جالبه يه دكتر بود ميگفت ميخوام عمل بيني مجدد كنم بعد خودش بيني همه رو فيلر ميزد و ميگفت جراحي نكنين و من براتون با فيلر درستش ميكنم لرا خودش نميزد عزيزم ايشالا شما هم برگردي به چهره قبلت ميدونم چه دردي رو تحمل ميكني