2777
2789

۲۱ سالمه دانشجوام

خانوادمون قبلا متوسط بودیم الان با این وضع جامعه فقیریم 

تو ی شهر کوچیکیم ک کاراش ی طوریه ک  از صبح تا شب آدمو نگه میدارن واسه دو تومن از کل زندگیت میفتی

نه طلا جواهرات دارم

نه جهاز 

نه حساب بانکی 

حتی گاها لباس درست حسابی واسه بیرونمم ندارم

امیدم به ازدواجه به نظرتون ی پسر خوب هم از لحاظ اخلاقی هم از لحاظ مالی میاد خواستگاری دختری مثل من

کسی هم شرایط من هست اینجا؟؟

وقتی خودت نتونی یه آینده ای برا خودت متصور بشی از پسر مردم انتظار داری بیاد خوشبختت کنه؟ 

دیگه تو این شرایط باید سخت کار کنی خودتم به فکر شغل و آینده باشی

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به امید ازدواج نمون چون هرکس با هم سطح خودش میره منتظر نباش بیان انتخابت کنن میدونم سخته خیلیم سخته اما ماشالا تو جوونی دانشجویی خودت با هر روشی کار کن درستو بخون بکش بالا بزار تو انتخاب کنی آدمارو 

به امید ازدواج نمون چون هرکس با هم سطح خودش میره منتظر نباش بیان انتخابت کنن میدونم سخته خیلیم سخته ...

اره این یه واقعیته که باید قبول کنیم 

اگر دنبال آدم سطح بالاییم ماهم باید اول سطح خودمونو بالا ببریم 

قد168🤸‍♀️وزن شروع75😬وزن الان 64😌وزن هدفم 60کیلو گرم😍خدای بزرگ و مهربون سپاسگزارم🙏🙏
اره این یه واقعیته که باید قبول کنیم  اگر دنبال آدم سطح بالاییم ماهم باید اول سطح خودمونو بالا ...

دقیقاً همینه همون‌جوری ک دختر منتظر یه پسر موفقه پسرم دنبال زن موفقه