2777
2789

دارم رب درست می کنم بعد خیلی زیاده،،منم فقط یه قابلمه دارم،،آب گوجه ها خیلی زیاد اومده،،بعد از صبح قابلمه رو گذاشتم روی شعله داره آبش تبخیر می شه،،خواستم باز بهش از اون آب گوجه ها که اضافه اومده اضافه کنم از مادرم پرسیدم گفت همچین کاری نکن،،رنگ ربت تیره می شه،،اونو دیگه باید تو یه قابلمه ی دیگه بذاری بجوشه،،حالا واقعاً رنگش تیره می شه یا نه؟؟!!

اینو پس چی کار کنم!!🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره قاطیش نکن بریز تو ی قابلمه دیکه و اینک ما اب رب رو میگیریم بعد میزازیم بجوشه اینحوری رب زودتر پخته میشه و بهتره 

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦
من ک دیدم اضافه میکنن ب همون قابلمه

منم می گم اضافه کنم به همون قابلمه،،نمی دونم چی کنم!!😐😐

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

اره گلم ربت تیره میشه.اول اینکه نباید آب همشو یه دفعه میگرفتی.حالام ک گرفتی مشکلی نداره این ک پخت خالیش کن بقیشو بزار رو اجاق.فقط جای خنک بزار ترش نشه.

وزن فعلی۹۹😭هدف اول ۸۰هدف دوم ۷۵ هدف سوم ۵۵دعا کنید بتونم اخه خیلی شکموام😂ما   هی میگیم نره شوهر میگه بدوش.باوا سخته رژیم😭ارادم ضعیفه اما باید بتونم 😎😍میتونم خدایا کمکم کن خسته شدم.روغنم گرون شد برنج ک ازقبل گرون شده بود قندو بقیم گرون اگه به این روال پیش بریم دیگه احتیاج نیس رژیم بگیریم از گرسنگی خودمون لاغر میشیم  والا.ترامپ ک تحریمارو بدتر میکنه فک نمیکنه من باس بااین همه اشتها چکار کنم خدا خیرش نده.    ودر اخر خدایا شکرت بخاطر همه چیزای ک بهم دادی و ازم گرفتی و چیزایی ک قراره بعدا بهم بدی بووس خدایا خیلی عاشقتم .خدایا ظهور اقامونو برسون 😘همه مریضارو شفا بده.مارا از اسارت رها کن همه ما اسیریم.😘😘.مواظب خانوادم باش .مواظب پدرو مادرم باش.مواظب برادرام و خواهرام باش تا از گرفتاریاشون رها بشن خدایا اگه تو بخوای میشه فقط تو بخا الهی فداتشم.خدایا مواظب بچهام و شوهر مهربونم باش.
بله تیره میشه تو یه قابلمه دیگه بزار بجوشه 

قابلمه ی بزرگ دیگه ندارم،،مگه بریزمش تو قابلمه های کوچیک بذارم بجوشه.

آره رنگ ربت تیره وسیاه میشه این پخت تونو دوباره بذار بپزه خیلی طولانی میشه ولی بهترازاینه که ی سال ر ...

آخه تا اون کارش تموم می شه اینا ترش نشن؟؟!!

البته هوا سرد شده فکر نکنم خراب بشه.