2821
2789
عنوان

این قانون جدید برای حجاب داخل دانشگاه حقیقت داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2447 بازدید | 86 پست
الان حتی گفتن پوشیدن شال و روسری ممنوعه و باید مقنعه تا روی قفسه سینه پوشید

مگه شال میپوشیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

سلام نشنیدم  خداروشکراگر وضع شده  کمی فضای دانشگاه ها مدیریت میشه و همه پوشیده میشند و& ...

چی خداروشکر؟ مدرسه بسمون نبود زورگویی کردن مجبورمون کردن اون لباس فرمای بد رنگ و بپوشیم؟ حالا دانشگاهم شده زوری همچی

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب همیشه بوده با بنر بزرگ تو محوطه دانشگاه و خوابگاه نوشته بودن ولی تزیینی بود هیچکس رعایت نمی‌کرد&n ...

اخه قبل از این جریانات زیاد دانشجوها رعایت نمیکردن حراستم گیر نمیداد ولی الان خیلی حساس شدن

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.

نمیخام مگ زوره؟ من قدم کوتاهه مانتو بلند بپوشم میدونی چقد زشت میشم؟ همه بهم میخندن

خب میگین تا زانو،تا زانو که بلند حساب نمیشه.

لابد منظورشون اینه مثل خونه خاله با شال و شومیز نیایین.🤭

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همهی التماسهایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون دادهایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون دادهایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمیپرستن،حالام موقع جنگ میگن چرا به شیخ نشینهای عرب حمله کردین😆

لابد لیدر بوده؟؟!!!! چون همه که عفو خوردن.

این همه اخراج شدن اساتید و دانشجوها ، همه که لیدر نبودن

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
یه ذره پایین ترچه اشکالی داره شیک باشه وخوشگل 

عزیزم من قدم کوتاهه واقعا مانتوی بلند بهم نمیاد

بخصوص ک لاغرم هستم خیلی زشت میشم

😃 من که دوران دانشجویی هرچی دلم میخواست میپوشیم دانشگاهمون خیلیییی اوپن ماید بودن اواخر دیگه مقنعه ...

آزاد بودین؟

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی
مگه شال میپوشیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ن مث اینکه بعضیا میپوشیدن 

نمی دونم راسته یا ن ولی کل کاراشون زوریه. با تهدید و ترس

...

خب شما که ادعاتون می شه کارتون درسته پس چرا تهدید می کنید؟ اگه واقعا به خودتون شک ندارید چرا می ترسونید ملت رو؟! امان از مغز های کوچک زنگ زده

و خدایی که به شدت کافیست

من که دوستام بهشون گیر دادن مانتو بلند و استین بلند پوشیدن مقنعه هم رفتن خریدن

میگویند ما قوم برتریم ولی فراموش کرده اندبرتری بدون بر یعنی هیچ.جاویدان ایران🇮🇷پاینده مانی سرزمین اجدادی که لحظه ای به فکر آسیب به تو نبودیم لحظه ای در دلمان خیانت به تو جای نگرفت، تاابد تحت هر شرایطی پای تو میمانیم. دست هم سفره هایمان را که نمک تو خوردند نمکدان شکستند را قطع میکنیم به آنان میفهمانیم،پای سفره نشستند با آنان از سر ضعف نیست از سر مهمانوازی و مهربانی ایرانیان است اگر روزی حرمت صاحبخانه را بشکنندو آشوب به پاکنند همانند نیاکانشان، همانند قهرمانمان در دریاچه خون غرقشان میکنیم خورشید ستاره ماه برایمان فرقی ندارد؛با هرچه در دست دارند به سویمان بیایند ما وارثان برنو که دشمنانمان از سر عجز آجر به نافمان بسه اند از تو پاسداری میکنیم. انان که با خیال خام خورشید به دست به سوی تو یورش می اورند در گرما و آتش آن خورشید خفه میشوند چون یورش و وحشیگری را بهتر میدانند تا قاعده جنگ ای مام وطن ایران بانو ای کوروش عزیز ما آسوده باشید که فرزندانتان بیدارند⚔️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز