2777
2789

از سه سالگیش پیش من بود‌ مامانش میرف سرکار شبا مامان باباش میومدن حالا سه چهار ماهه کلا مامانش برا طلاق رفته باباش مدرسه ثبت نامش کرده سه روز سرویس میبرتش جلوی درمدرسه پیاده نمیشه پس برمیگرده پیش من باباش بنده خدا سرکاره مامانشم ک کلا به فکرش نیست چیکارش کنم 

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨

زن باباش شو😃😃😃مثل فیلما

واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟            من واقعا حوصله ندارم  بخام این زندگی  این همسر این خانواده رو ترک کنم  که بخام  دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره  ۳سال طول بکشه  فرمان اون  زندگی  اون مرد  اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون  طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره  خاهر شوهر  مادر شوهر  بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم  باشه.... بخام داخل خانواده  همسر برا خودم جایگاهی  درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو  کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس  عمری وقتی واس این شوهر  این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی  هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃  اینارو درست میکنم...با همین  آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی  بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو  معلوم نیست  به تو چی میفته  شاید بهترین  دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا  منتها..باید بدونی  کدوم  کی استفاده کنی که  بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی  مهره هاتو  کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که  صرف شناختن  مهره  های زندگیت کنی  .....پس با همینا  بازی کن..            _زندگی  یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی  حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو سه روز باهاش برو مدرسه  باهاش صحبت کن  بعد کم کم دوست پیدا میکنه اونجا و عادت میکنه&n ...

پیش دبستانی مدرسه میرفت 

الان لج کرده میگه مامانم چرا نمیاد 

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨

واقعا جالبه!

دیده بودم خاله و عمه بچهارو نگه دارن؛ندیده بودم همسایه هم نگه داره

بنظرم مسئولیت سنگینیه فردا مشکلی براش پیش بیاد هزارتا صاحب پیدا میکنه

قبول نکن اینقدر پیش تو باشه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

سلام گویا اضطراب جدایی گرفته

چقدرشما مهربونی  خدا به وسعت دل بزرگت  بهت شادی ببخشه

اگر میتونی شنبه  همراهش برو مدرسه و با معلمش هم صحبت کن شرایطشو بگو 

بش بگو کلی دوست پیدا میکنی بازی میکنی حسابی خوش میگذره  ظهر زود تعطیل میشی

به پدرش بگو  واسش جایزه بخره  بده معلمش که بش بده  تا محبت ایجادبشه

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

بهت وابسته شده 

الان که دیگه مامانش نیست و شما میشه همسایه باباش بنظرم روی خوشی نداره و صلاح نیست مثل قبل پیش شما بمونه 

این مشکل اوناس نه شما

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره