2777
2789

حاضر بودم معلم بشم 

ولی بیوفتم هزارکیلومتر اون ور ترر

ولی نشد😔

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دوبار بخون اینقدر معلم لازممممم دارن که نگووو الان بهترین موقعیت ه دختر از دستش نده

ی سالم موندم پشت کنکور🥲🥲

نشد منطقه محرومم ظرفیت نمیدن خوندن بی فایدس

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

ی سالم موندم پشت کنکور🥲🥲 نشد منطقه محرومم ظرفیت نمیدن خوندن بی فایدس

اجازه نده روحیه از دست بره .

مناطق محروم که خوب ظرفیت دارن 

یا اصلا برو رشته های مثل علوم تربیتی و روانشناسی بخونم آزمون استخدامی بده 

نزار حسرت رو دلت بمونه

چقد امید داری قبول شی با توجه ب رتبه و ترازت

نمیدونم همه چیز بستگی به بقیه داره که چه رشته هایو زدن 

تو بهترین حالت اگر دخترا عشایر نزنن شاید دربیام 

استان ما هم ظرفیتش خیلی کم بود امسال فقط۶۶ معلم دختر خواس 

نمیدونم همه چیز بستگی به بقیه داره که چه رشته هایو زدن  تو بهترین حالت اگر دخترا عشایر نزنن شا ...

انشالله میاری امید به خدا.70درصد تراز براشون ملاک هست و30درصد مصاحبه

اصلا با اینکه نیاز زیاده ولی ظرفیت ندادن همدان چند شهرستانش از رشته تجربی فقط یه نفر خواستن !!!

ترجیح میدن بازنشسته ها رو بگیرن به کار تا اینکه دانشجوی جدید تربیت کنن امیدوارم این دردی که ما کشیدیم سر بچه های خودشون بیاد 

بله زدم

خودمون اطرافمون عشایر زیاده

احتمالا بیفتم این اطراف اگه قبول شدم‌

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)