2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همدان عزیزم

هم سنت خوبه همم دیپلمه هستی، مشهدم تقریبا 2ماه پیش جذب داشت. من ک ی مدت پیگیرش بودم میگفتم برج 2 بیا، ولی شهر شما رو نمیدونم

برو گزینش شهرتون، اینم بگم بالاتراز دیپلم و بالاتر از سن23 قبول نمیکنن

هم سنت خوبه همم دیپلمه هستی، مشهدم تقریبا 2ماه پیش جذب داشت. من ک ی مدت پیگیرش بودم میگفتم برج 2 بیا ...

اره سه‌ر ماهم برج ۲و۳ و۴ جذب داشتن الان دگ تموم شده اونایی و قبول شدن میرن آموزش ببینن

بنظرت ممکنه سال بعد برج ۲و۳ و۴ هم باز بردارن؟😔

یعنی بهت گفتن برج دو سال ۱۴۰۳ بری؟

من از سال1400پیگیر بودن ب من گفتن برج 2 بیا ی خبر بگیربرج 2رفتم گفتن جذب نداریم

دوباره 1401 رفتم بازم همینو گفتن

بالاخره 1402 از طریق یکی از بچه های سپاه متوجه شدم فلان روز  ثبت نام دارن

اما متاسفانه ن سنم میخورد ن مدرکم، دیگه بیخیالش شدم

[QUOTE=311969851]من از سال1400پیگیر بودن ب من گفتن برج 2 بیا ی خبر بگیربرج 2رفتم گفتن جذب نداریم دوباره 1401 رفتم با ...[/QUOTEاهاان راستش منم یکی از اشناهامون نظامی مدارک های لازمم دادم گزاشتم تو پوشه برد گزینش گفتن برج ۲یا۳یا ۴ جذب داریم امسال جذب کردیم تموم شده 

حالا میترسم سال ۱۴۰۳ برم بگن جذب نداریم 😭چون منم سال ۱۴۰۰ رفتم جذب نداشتن و ۱۴۰۱ هم نداشتن و ۱۴۲ جذب کرده بودن میترسم باز دو سه سال برندارن😔😔