2777
2789
عنوان

یکی از دانش آموزای جدیدم کلاس دهمه ی پسر۳ساله داره😳

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم متاهلم و همه معلم ها میپرسن چرا ازدواج کردی برا اینکه کم نیارم میگم همو دوست داشتیم درحالی که ازدواجم اجباری بود انتخاب خودم نبود به دوستام میگم همو دوست داشتیم چی بگم 

؟بگن خانوادم شوهرم دادن؟

اون وقت من تو سن ۲۲ سالگی که واسم خواستگار اومد و خواستم ازدواج کنم‌ انقدر میترسیدم که تا ۱ سال فقط مشاور و همه جا میرفتم 

اون وقت بچه ۱۲ ساله 😳😳

((نام کاربری واسه اکسم بوده و الان ازدواج کردم )) همه زندگیم به فدات❤️ s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

زمان ما دختر خانمی حتی سال آخر دبیرستان عقد سنتی هم میکرد و مدرسه میفهمید مطلقا اجازه نداشت بیاد مدر ...

آره اومده بود اجازه بگیره که ۳روز در هفته فقط بیاد ولی مدیر قبول نکرده مام بزرگسالان داریم ولی نمیدونم چرا نمیفرستن اونجا

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

من که باور نمیکنم 

متاهل رو توی مدرسه عادی ثبت نام نمیکنن 

ایشون چطور وقت کرده در حین بارداری و زایمان و شیردهی درسش رو ادامه بده !!

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

مگه نباید بره بزرگسالان؟

چرا باید بره منم مخالفم قاطی بچه ها بشه ولی متاسفانه اینجا چیزی نمیگن بشون

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

من 25 سالمه و تا حالا یک خواستگار هم نداشتم. 

غلطه ازدواج زیر 18 سال. 

فکر نکنم شوهرش هم 12 ساله باشه. 

پسرها به جای این که بیان دخترهای بالغ رو بگیرند. میرن دختر بچه میگیرند. واقعا پسرهای بیخودی هستند. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

دوازده سالگی منم دلم میخواست گل بکشم خانواده ام باید اجازه می‌دادن؟ حتما یه دلیلی داره همه جای دنیا تا ۱۸ سالگی حتی بعضی کشورها تا سن ۲۱ سالگی تمام تصمیمات و فعالیتهای فرزندان زیر نظر والدین باید باشه 

[QUOTE=311842194]من که باور نمیکنم  متاهل رو توی مدرسه عادی ثبت نام نمیکنن  ایشون چطور وقت کرده در حین با ...[/QUOT

دروغم چیه🙄 اینجا تو شهرمون میزارن دختره دوران راهنماییشو ایتجوری گذرونده که ۳روز در هفته فق میرفت مدرسه