2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم باردارم یا نه اقدام داشتم الان پری شدم رنگش مایل ب قهوه ای هست شکم درد و کمر درد شدید دارم ح ...

خب تو‌ موعدتون پریود شدین دیگه ، چرا فکر میکنید سقط داشتین ؟ 

معمولا تو اقدام علایم جدید تو فرد ایجاد میشه و پریود یکم دچاره تغییرات میشه 

ولی اگه خونریزی خیلی کمه باید مشکوک بشی یعنی مثله ماهای قبل نیست و‌اگه بی بی بزنی و سقط هم‌کنی میزنه مثبت

یه بی بی چک بزن

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

خب تو‌ موعدتون پریود شدین دیگه ، چرا فکر میکنید سقط داشتین ؟  معمولا تو اقدام علایم جدید تو فر ...

تو موعدم پریود نشدم تنبلی دارم نامنطم میشم قبلا هم سقط داشتم و همین علائم بود و اینکه خونریزیم کمه

تو موعدم پریود نشدم تنبلی دارم نامنطم میشم قبلا هم سقط داشتم و همین علائم بود و اینکه خونریزیم کمه

علایمت مثله سقط قبلیته ؟

گروه خونیت منفی یا مثبته به همسرت میخوره؟

علایمت مثله سقط قبلیته ؟ گروه خونیت منفی یا مثبته به همسرت میخوره؟

من منفی شوهرم مثبته پسرم مثبت شده تو دوران حاملگی زدم رگام اما بعدش نمیدونم زدن برام یا نه  اگه نزده باشن چی میشه 

من منفی شوهرم مثبته پسرم مثبت شده تو دوران حاملگی زدم رگام اما بعدش نمیدونم زدن برام یا نه  اگه ...

بعد زایمان هم برات میزنن ، تو پرونده ی پزشکیت هست 

اگه نزده باشن برا بارداری بعدی مشکل ایجاد میشه 

چون‌خون جنینی که مثبته موقع زایمان با خون مادر کمی مخلوط میشه و‌بدن مادر پادتن برای مبارزه باهاش تولید میکنه و موقع بارداری بعدی به جنین حمله میکنه 

قاعدتا برات زدن ولی میخوای مطمئن بشی برو سراغ پرونده ی پزشکیت