2777
2789
عنوان

خانم های ک میگرن دارید لطفا میاید

1702 بازدید | 161 پست

سلام دوستان سه ماهه اکثر روزها گیجگاهم یک طرفه تیر میکشه ام ارایی و نوار دادم چیزی نبود گفتن مشکوکی به میگرن 

از صب سرم داره میاد تودهنم یا سمت راست تیر میکشه یا چپ درد هم داره 

میگرن گرفتم یعنی? چی بخورم اروم شه

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر دارو نداد؟ من با دارو خیلی بهتر شدم‌الان دیگه چندین ساله میگرن شدیدم رفته فقط از وقتی کرونا گرف ...

بنظرتون مال منم میگرنه ؟ بیشتر روزها سردردم  دوسه بارم وحشتناک تیر میکشید جوری ک انگار سرم میخواست سوراخ شه 

داروتشنج وصرع داد من نخورم ترسیدم بدتر شم اخه صرع ندارم من

من دیشب داشتم میمردم راضی بودم سرمو بزنم ب دیوار. برای من چیزایی ک سرده جواب میده مثلا دیشب یخ شکستم دستامو گذاشتم تو اب یخ باز بست کردم رو پیشونیمم با یخ ماساژ دادم اروم شد

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
قرص میگرستاپ خیلی خوبه یا شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ ولی برو پیش مغز و اعصاب یه دوره درمانی ۱ ساله داره دارو ...

رفتم  گفت مشکوکی دارو صرع داد ترسیدم نخوردم

من با ژلوفن خوردن  خوب میشم  و کلا باید یه کاری کنم که دچارش نشم بیخوابی گرسنگی شلوغی آفتا ...

بنظرتون مال من میگرنه؟ الان یه چیزای نورانی هم دیدم سرم داره میترکه

بنظرتون مال منم میگرنه ؟ بیشتر روزها سردردم  دوسه بارم وحشتناک تیر میکشید جوری ک انگار سرم میخو ...

نمیدونم خب میگید رفتین دکتر دکتر باید دارو بده یک دارو ممکنه برای چندین بیماری باشه منم دکتر اعصاب رفتم یک دارک داد که برای استرسه اما سرچ کردم افراد ناراحتی قلبی هم‌میخورن پس وقتی دکتر دارو داده مصرف کن

به هرحال خودت بررسی کن ببین تو چه شرایطی اینجوری میشی،مثلا من با گرمای زیاد،آفتاب،گشنگی،کم خوابی یا مواقعی که عصبی میشم میاد سراغم سعی میکنم از این شرایط دور باشم مثلا وقتی میخوابم باید چشم بند داشته باشم یا اتاق کامل تاریک باشه اینجوری زودتر بهتر میشم

اگه ری لایف داری یه دونه بخور آروم میشه سرت

ندارم متاسفانه 

اخه مال من یهو تیرمیکشه بعد ول میکنه انگار حمله کنه اونجوریه

من دیشب داشتم میمردم راضی بودم سرمو بزنم ب دیوار. برای من چیزایی ک سرده جواب میده مثلا دیشب یخ شکستم ...

منم گاهی حالم خیلی بد میشه مال منم میگرنه یعنی؟ 

چ جالب

رفتم  گفت مشکوکی دارو صرع داد ترسیدم نخوردم

دارو هاشو بخور هر دارویی که تو اینترنت نوشته صرع که فقط برای درمان صرع استفاده نمی کنن که میخواد رگ های سرت گشاد شه خون رفت و آمدش راحت تر شه سر درد نگیری