2777
2789
عنوان

تصادف با ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 50 پست
اينجور مواقع وايسا پليس بياد و حتما صورتجلسه بنويسه ك مشكلي برا طرف پيش نيومده ويا رضايت بده و… چون ...

یعنی باید همون حالتی که تصادف کرده بودم ماشین رو خاموش میکردم  همونجا که افسر بیاد یا میزدم کنار که باعث ترافیک نشه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اينجور مواقع وايسا پليس بياد و حتما صورتجلسه بنويسه ك مشكلي برا طرف پيش نيومده ويا رضايت بده و… چون ...

زورش اومد که اول گفتم زنگ بزن پلیس بیاد  چون وقتی ماشینمو دیدم سپرش شکسته  گفتم پلیس بیاد بعد دوباره گفتم ماشینتون که چیزیش نشد زنگ نزن 

یعنی باید همون حالتی که تصادف کرده بودم ماشین رو خاموش میکردم  همونجا که افسر بیاد یا میزدم کنا ...

من ي بار ماشين جابجا كردم طرف دنده عقب ب من زده بود و خسارت هم زد دنده عقب هم تشخيصش كار اين پليس كوچولوها نيست مگر اينكه دوربين باشه

طرف هم وقتي پليس اومد كلن منكر شد ك دنده عقب ب من زده و گفت من بهش زدم همونجا توبه كردم ماشين جابجا كنم

فوقش جريمه ميكنه بخاطر جابجا نكردن ماشين…

از دردسرهاي بعدش بهتر هست

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
زورش اومد که اول گفتم زنگ بزن پلیس بیاد  چون وقتی ماشینمو دیدم سپرش شکسته  گفتم پلیس بیاد ...

انشاءالله ك ب خير ميگذره و طرف دنبال شر نباشه ولي از اين ب بعد حتما وايسا 

برات مثال ميزنم ك بدوني

مثلا طرف خودش درد و مرض داره يا از تصادف قبلي ي چيزش شده يا همون روز فرداش ميخوره زمين ي چيزيش ميشه ميره از تو شكايت ميكنه ميگه تقصير اين بود ب من زد 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
چیشده  

از فرعی ب اصلی افتاب افتاد تو چشمم ندیدم زدم ب ی پراید دوتا خط افتاد اما سپر خودم اندازه کف دست شکست 

خانومه انقد وحشی بازی دراورد 

بردم صافکار براش درست کنه

میشه برای سلامتی مامانم و موفقیت دخترم  ی صلوات بفرستید 🥺🥺