خانوما گل دخترم از طرف مدرسه اردو گذاشتن بره شلمچه من گفتم نه ولی خودش خیلی اصرار می کنه میگه دوستام همه میرن درضمن دخترم 15سالش نمی دونم چکارکنم اجازه بدم یانه درضمن تک فرزنده
من ترس دورشدن ازخودمو دارم می ترسم مراقبت از خودش نکنه
متاسفانه تک فرزندی این مشکلو داره اضطراب جدایی ولی باید از حالا تمرین کنید مثل روز اول مدرسه که سخت بود بپذیرید سختیشو تا اونم استقلال رو بچشه جاشم که مطمئنه
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
نه خودم نرفتم متاسفانه ولی نمایشگاه داشتیم برا بین راه راهیان نور تو لرستان خیلی بچه ها رو میدیدم کاروان دختر وپسر فضای مثبت وشاد وروحانیی بود براشون علاقمند میشدن به شهدا دربدر دنبال عکس وگردنبند شهدا یا اهنگهای مربوط به اونا باشن
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است