2777
2789
عنوان

طول سرویکس پایین خواهشا هر کی تجربه داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 7114 بازدید | 47 پست
به دکترم حمام رو گفتم گفت اشکالی نداره یکم راه میرم احساس میکنم بچه تو واژنمه

بچت پایینه 

من ۲۱ هفته خونریزی افتادم دهانه رحمم ۴سانت باز شده بود ۲ماه استراحت مطلق مطلق بود حموم به هیچ عنوان نرفتم سرمو از تخت اویز میکردم مامانم آب و لگن میاورد تو اتاق سرمومیشست بدنمو هم با پارچه خیس دست میکشید دستشویی هم زیرم لگن میگرفتن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امپول رو زدم پسرتون چند وقت تو دستگاه موند

اصلا استرس به خودت راه نده 

من پسرمو بخاطر سهل انگاری پرستارا ۵روزه شد ازدست دادم شیر پرید تو گلوش نتونستن نجاتش بدن.

شما پله بالاو پایین نکن 

زیاد نشین سعی کن فقط دراز کشیده باشی.

مراعات کنی تا آخر انشاالله میری 

خواهرم هم طول سرویکسش کوتاه بود دکتر بهش شیاف داد و استراحت سرکلاژ هم نکرد پسرش ۴۱هفته بدنیا اومد ۲روز بعداز تاریخ زایمان بدنیا اومد نگران نباش 

استرسو از خودت دور کن 

من دو تا  حاملگی داشتم هر دو استراحت مطلق و سر کلاژی چون طول سرویکسم کم بود حمام هر 20 روزی میرفتم و خیلی سریع خلاصه اش میکردم اصلا هم داخل حمام نمیشستم یا خم نمیشدم وسایل رو یه جایی واسم میزاشتن که خم نشم 

فقط دراز بودم حتی غذا هم دراز کشیده میخوردم تمام پاهام زخم شده بود تمام بدنم درد میکرد من از 16 هفتگی دراز کشیدم تاروز زایمان خداروشکر خدا دوتا بچه سالم بهم داد استرس هم خیلی تاثیر داره بچه رو میاره پایین دسشویی هم فرنگی میرفتم یبوست نگیری که خیلی سخته حتی من نمیتونستم بلند سرفه کنم یا عطسه بزنم اجازشو نداشتم 

مواد غذایی مثل جعفری زعفران گلاب هل دارچین و تمام موادی که قاعده اور هستند داخل هیچ غذایی استفاده نکردم 

من دو تا  حاملگی داشتم هر دو استراحت مطلق و سر کلاژی چون طول سرویکسم کم بود حمام هر 20 روزی میر ...

دقیقا استراحت منم مثل شمابود 

دستشویی نمیرفتم حموم نمیرفتم غذا دراز کشیده میخوردم به هیچ عنوان نمینشستم و دیگه روزای آخر استراحتم پشتم زخمای کوچیک مثل زخم بستر زده بود و تمام وجودم درد میکرد از دراز کشیدن.

ولی متاسفانه با فوت پسرم خستگی دوران استراحت تو بدنم موند.