2777
2789

من صبح مدرسه بودم تا ۲ بعد رفتم خونه ابجیم کمکش کردم اسباب کشب اصلا حوصله نداشتم خسته 

شب اومدن شام خونه ما منم اتاق خوابدبوددم خسته صداشون اذیت میکرد هی هم بحث رو خونه بود تازگیا بابام خونه خریده طبقه بالای ما زندگی می کنن آدرس خونه ابجیم اینا رو مسخره می کرد می گفت من اونجا اصلا زندگی نمی کنم پول داشته باشم هی تیکه می نداخت خونه پدریم عالیه فلان من گفتم اصلا گربه دستش به گوشت نمبحوره پوف پوف می کنه بعد یکی اون گفت یکی من مامان و بابام و داداشم از دست من ناراحت شدن الان خودم عذاب وجدان گرفتم دوست ندارم کسی از من ناراحت باشه اینم بگه ده ساله عروس ماست هر دعوایی کرده حتی شب به بچه داداشم می گم یتیم این حرفش یعنی چی اخه دیگه منم اعصالم خراب بود نمی دونم چرا اینطوری شدم از خودم متنفر شدم کاش بتونم لال بشم جلوی دهنم بگیرم

چیز بدی نگفتی که 

از خواهرت دفاع کردی 

ببخیال

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیز بدی نگفتی که  از خواهرت دفاع کردی  ببخیال

باور کنین هی می گفت خونه سمت مامانم اینا قشنگه فرهنگشون بالاست منم گفتم دوست دارین برین اونجا هی به داداش بیچارم سرکوفت می زنه بخاطر خانم اومدم این خونه تازه بابام از اول خونه خرید ردز اسباب کشی خونمون با خواهرم دعوا کردن برگشت گفت بهم شماخواهرا با من مشکل دارین خداوکیلی من تو این ۱۰ سال هیچی نگفتم اون پشت سر من حرف زده

الان با خودم درگیرم چیکار داشتم بزار می گفت هروی فرهنگ خودش نشون میده 

کلا باید لال بود 

زیادم بد نگفتی 

فقط اون گفت و تو گفتیاش چی بوده.

فردا براش یه شاخه گل( نه بیشتر ) بخر ببر براش بهش بگو ببخشید گربه اون لحظه نمیگه پوف پوف 

میگه پیف پیف 

و اگر خندید و زنده موندی هرگز رابطه ها نباید بی مشکل باشن ، باشن یکی ریا کاری میکنه .

اگر فحش داد 

بغلش کن هی بوسش کن بگو تو گربه نیستی روبهی روبه به انگور میگی ترش عشقم حرص نخور

چیزبدی نگفتی،چقدم باوجدانی،کاش خواهرشوهربیشعورمنم مث شماوجدان میداشت 

الان نشستم گریه می کنم احساس گناه می کنم دوست ندارم دل کسی رو بشکنم با این که اون خیلی در حق داداش و مانان و بابام بدی می کنه

دیشب یه لحظه رفته بالا ازش سوال بپرسم خودش و دخترش درلز کشیده بودن در زدم وارد شدم اصلا انگار نه انگار بلند شه حتی نیم خیز خیلی ناراحت شدم و عصبی امروز دیگه یه لحظه بهم ریختم نتونستم کنترل کنم خودمو

باور کنین هی می گفت خونه سمت مامانم اینا قشنگه فرهنگشون بالاست منم گفتم دوست دارین برین اونجا هی به ...

ولش کن بابا

اونم یاد میگیره از این به بعد سنجیده حرف بزنه

آخه به اون چه مربوطه خواهرت کجا زندگی میکنه

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

ولش کن بابا اونم یاد میگیره از این به بعد سنجیده حرف بزنه آخه به اون چه مربوطه خواهرت کجا زندگی می ...

اخه می گه خواهر ت خیلی کیف می کنه اون محل زندگی می کنه انگار کجاست اونجا من هیچ وقت پول داشته باشم نمی خرم 

الان می گم به من چه بزار بگه 

اخه می گه خواهر ت خیلی کیف می کنه اون محل زندگی می کنه انگار کجاست اونجا من هیچ وقت پول داشته باشم ن ...

چرا بتوچه؟

مگه خواهرت نیست؟،