2777
2789
عنوان

بمونم یا برم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 21 پست
فردای زایمانم ولم کرد بیمارستان وگفت دیگه نمیام فقط مرخص بشی میام بچه روهم نمیخوام ببینم یکم باهاش ح ...

بروووووو فقط برووووو اگه میخوای با این انسان بسازی ده سال عمرتو باید بزاری که بلکه این آدم درک کنه آدمیزاده میشه باهاشون ساخت اما با بدبختی

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما تازه ازدواج کردین هنوز اول راهی خیلی زوده که جا بزنی  خوشبختی رو باید کم کم و به کمک ...

شاید باورت نشه من هیچی براش کم نذاشتم  هیچ وقت پشتشو خالی نکردم حتی تو دوران بارداریم گرسنگی هم به خاطرش کشیدم 

الان میگه یا من یا خانوادت باید قید مادر وپدرتو بزنی 

شاید شوهرت ترسیده آمادگی پدر شدن نداشته بهش زمان بده

نه پونزده سال خرج مامان مریض وداداش هشت سالشو داده وبرای داداش پدری کرده همین داداشش من دارم الان نگهش میدارم اینم دستمزدمه

بروووووو فقط برووووو اگه میخوای با این انسان بسازی ده سال عمرتو باید بزاری که بلکه این آدم درک کنه آ ...

واقعا بریدم اصلا درک ورحم نداره ببخشید به خاطر زایمان سرویس میرم اینقدر گریه میکنم تا جونم بالا نمیاد ولی یه بار نپرسید خوبی؟ 

فردای زایمانم ولم کرد بیمارستان وگفت دیگه نمیام فقط مرخص بشی میام بچه روهم نمیخوام ببینم یکم باهاش ح ...

ادامه... 

صبح بچه رو بردم درمانگاه وگفتم باید بریم یه جای دیگه هم من چکاب بشم هم بچه گفت ای من نمبتونم من کار دارم من وظیفم نیس بلاخره جلو مامانم سکه یه پولم کرد اومدیم خونه واقعا صبرم لبریز شد دادوبیداد راه انداختم چرا اینجوری میکنی.. کتکم زد ولباس تنمو پاره کرد نشستم زجه زدم 

گرفت خوابید دوباره من کوتاه اومدم گفتم تمومش کن زندگیمون حیفه گفت خواهرات نباید بیان خونمون  فردا من میرم شهرمون اگه اونا بیان گفتم خودت خواستی من که نخواستم بیان گفت من نمیخوام به شدت از خانوادم متنفره 

گفت یا منو انتخاب کن یا خانوادتو مادرتوهم بفرست بره گفتم باشه ولی به شرطی که توهم کسیو نداشته باشی فقط سه تاییمون  گرفت خوابید وگفت خیلی پلیدی