2777
2789

اول اینکه خیلی دوسش دارم

ولی دوماهه ندیدمش یه بارش با رفیقاش رفته بود من میخواستم کات کنم افتاد به التماس که نمیدونستم تو زنگ میزنی میگی بریم

میگه همیشه خودت زودتر بگو من بیام🤦🏻‍♀️ دیگه من رفتم مسافرت بعد اومدم ناراحت شدم که چرا نگفته بریم بیرون گفت درگیر سرکارشه باز اومدم کات کنم گفت ببخشید این مدت حالم بد بود یه چیز گفتم چون من باهاش دعوا کردم  

یک سال و نیمه باهمیم

روزا که سرکاره کم پی ام میده شبا ولی میده و میخوابه

اگر خوشکل نبود شاید اینقدر دوسش نداشتم البته من خودم خیلی خوشکل ترم 

پیش دعانویسم رفتم که عاشقم شه به نظرتون چکار کنم

دعا نویس اگ بلد بود ک الان نصف ایران پولدار و خوشبخت و عاشق بودن. ولی اینکه سر بیرون رفتن قهر میکنی درست نیست. 

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دلم تنگ شده راه درستش چیه🥲

ی مدت درکش کن. خودت میگی میگه حالش بد بوده. علت حال بدشو سعی کن بفهمی کنارش باشی. کاری کن بفهمه رابطه برات بچه بازی نیست

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
ی مدت درکش کن. خودت میگی میگه حالش بد بوده. علت حال بدشو سعی کن بفهمی کنارش باشی. کاری کن بفهمه رابط ...

مرسی از راهنماییت عزیزم پیشنهاد خوبیه

فقط چطور بهش بفهمونم که برام بچه بازی نیست؟

مرسی از راهنماییت عزیزم پیشنهاد خوبیه فقط چطور بهش بفهمونم که برام بچه بازی نیست؟

همین ک سر هر چیزی بحث و دعوا نکنی. با دوستاش بیرون میره ابراز خوشحالی کن . یا کاری کن از مشکلاتش بگه. الکی باهاش قهر نکن

همین ک سر هر چیزی بحث و دعوا نکنی. با دوستاش بیرون میره ابراز خوشحالی کن . یا کاری کن از مشکلاتش بگه ...

پشیمونم تاالان این کارارو کردم🥲

از این به بعد جبران میکنم امیدوارم کارای الانمو یادش بره

خیلی عاقلی ممنونم ازت❤️

دوست داری بابای بچه هات یکی باشه که به دخترها تجاوز میکنه؟

یکی که مشروب میخوره؟

یکی که اصل و نصبی نداره؟

یکی که خیانت میکنه؟

سعی کن اول یه انسان درستی رو پیدا کنی بعد همه ی وجودت رو پاش بگذاری 

یه دیواری که کج هست تا آسمون هم بچینی باز هم کجه

منم جای تو بودم میدونم خیلی سخته دل کندن

اما یه بار قوی باش و یه تصمیم مهم و‌ درست بگیر برای زندگی

یادت باشه این حرف از من به شما

خیلی کسایی بودن عاشق تر از تو

زیباتر از تو

پولدار تر از تو

اما با یه انسان یکم بد موندن خودشون رو نابود کردن و آخر خودکشی 

اما تو با یکی که دیگه چیزی برای دلخوشی نداره جز ظاهرش که اونم مال خودش نیست موندی از همین الان آیندت مشخصه

فقط جونی و عشقی که جای درست باید میگذاشتی برای یه زندگی زیبا و عاشقانه رو پای یه انسان بی وجدان که اسمش رو نمیشه انسان گذاشت نابود کردی

بعدا از کسی 

از خدا گلایه نکنی چرا سرنوشتم این شد

چون آیندت با این فرد مثل روز روشنه

حتی از کنار این انسانهای جانی و خطرناک نباید رد شد

چه برسه به زندگی

الان 

این لحظه اگه یه تصمیم درست گرفتی 

همه ی عمر کنار یه انسان محترم و عاشق و مهربان خوشبختی و زندگی عاشقانه و زیبایی داری

وگرنه باید بعد مدتی مثل این معتادها که دیگه نه زیبایی دارن از توی جوب پیدات کنن

من زیباترین دختری که دیدم اشتباه تورو کرد 

توی روی خانوادش وایستاد رفت با اون پسره

بعد چند سال با کارتون خواب ها تن فروشی میکرد که پول موادش رو تامین کنه 

دیگه نه زیبا بود و نه خانواده ای واسش مونده بود

دوست داری بابای بچه هات یکی باشه که به دخترها تجاوز میکنه؟ یکی که مشروب میخوره؟ یکی که اصل و نصبی ...

پراام ممنون که بقیه تاپیکامم خوندی و وقت گذاشتی نظردادی

چکار کنم میخوام دل بکنم ولی نمیتونم

پشیمونم تاالان این کارارو کردم🥲 از این به بعد جبران میکنم امیدوارم کارای الانمو یادش بره خیلی عاق ...

❤️❤️انشالله بهترین تصمیمو بگیری همیشه