2777
2789
عنوان

این به نظرتون فیکه؟

223 بازدید | 24 پست

عسل  موم دار گرفتم از فروشگاه. مال چند وقت پیشه ، الان اومدم استفاده اش کنم تو آب جوش حل کنم بخورم ، دیدم یکم سفته . حل که کردم روی آب انگار حالت چربی بست😐😐

فک کردم مال مومشه ، قیافش عادی به نظر میرسه ولی وقتی قاشق ام داخل آب بود آوردم بیرون سرد شد انگار چربی روی قاشق بسته بود .

چه کارش کنم به نظرتون ؟ این فیکه؟

فروشگاه ک آخه عسل طبیعی نمیدن ب کسی

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فروشگاه ک آخه عسل طبیعی نمیدن ب کسی

طبیعی که باید از زنبور دار بخرم که جایی  رو بلد نیستم می‌دونم همشون یکم ناخالصی دارن نمی‌دونم این چرا با همه عسل هایی که تا حالا خریدم فرق میکنه

وقتی سرد شد قاشق یه حالتی بود ، دیدی شمع آب میشه سرد میشه چجوریه؟ چرب اون مدلی بست روی قاشقه  ...

ما هم واسمون آوردن این جوری بود نفهمیدم اصله یا ن 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

میترسم بخورمش 🥴 حس میکنم دارم پارافین میخورم  موندم به چه بهونه ای مصرف نکنمش و بریزم دور که ...

ن بابا پارافين ک نی من گفتم شاید شکر باشه 

هیچ وقت با موم نگیر 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟