2777
2789
عنوان

خوابی که ۳۳ سال پیش دیدم و واقعی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 52 پست
خواهش میکنم عزیزم🌸🤍 منم یکم ناراحتم ولی باید با شرایط ساخت . گرفتاری های خودمو دارم که برای یه د ...

عزیزم شما هم مشکل دختر کوچکم اوداری مشاوره برو  طرح واره داری درمانش کنی  تو مشکلی نداری بلکه اونا مشکل دارن  طرح واره هاتو پیدا کنی و رفع کن تو نت بزن  خیلی حالت بهتر می‌شه  خودت و درگیر رفتارای بچگانه و بی فکر بقیه نکن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این زندگی طبیعی و منطقی زندگی کردن سخت شده یعنی یه نفر هست که همه چی رو همیشه نابود می‌کنه ...

نوددرصد مردم دارن بامشکلات زندگی میکنند آرامش مطللقی وجودنداره فقط یه جاهایی میشه مدیریت کرد یاسازش ویاحلش

خواهش میکنم عزیزم🌸🤍 منم یکم ناراحتم ولی باید با شرایط ساخت . گرفتاری های خودمو دارم که برای یه د ...

چندسالته ؟ رشته ات چیه؟ 

نوددرصد مردم دارن بامشکلات زندگی میکنند آرامش مطللقی وجودنداره فقط یه جاهایی میشه مدیریت کرد یاسازش ...

چی بگم ؟!!  این مشکلات برای من تمومی نداره  دامن بچه ها مم گرفته   یعنی از هیچی لذت نمی بریم همه چشمه امید به اینده دوختیم

۱۸ سالمه  انسانی

ـ فک کنم روان شناس خوبی می شی علاقه داری ؟                       موفق باشید 

من اوایل ازدواج خاب دیدم از سینم شیر سفید میاد از اون یکی شیر سیاه بعد ۴ سال باردار شدم یکی از بچهام ...

خدای من !! چه جالب با واقعا سیاه ؟ یا تیره 

ـ فک کنم روان شناس خوبی می شی علاقه داری ؟                &n ...

انشاء الله هرچی قسمت باشه 🤍 من کلا رشته های انسانی رو دوست دارم بیشتر فرهنگیان . ولی فکر نکنم مشاور خوبی باشم ، چون همون دوستم که گفتم ولم کرد ، اون عاشق یه پسری بود ، من همیشه با منطق و با آرامش جوابشو میدادم ولی میگفت تو یه آدمی که عشقو قبول نداری.

ولی اون یکی دختره میگفت آره به پسره پیام بده و چی و فلان 

آخرشم پیام و زنگ زد طرفش بهش گفت من اصلا اهل این چیزا نیستم 

ممنونم 🤍انشاء الله بهترین ها نصیب تون شه🤍🌸

طرح واره چیه؟

بزن تونت برات میاره  همین مهربونی کردن و جواب نگرفتن همین اذیت ها و انتظاراتی که از بقیه داری فداکار ی‌های بی مورد و بیشتراز حد نیاز  همه اینا یه نوع آسیبه

انشاء الله هرچی قسمت باشه 🤍 من کلا رشته های انسانی رو دوست دارم بیشتر فرهنگیان . ولی فکر نکنم مشاور ...

ان شاءاله موفق بشی امسال کنکور داشتی؟