2777
2789

هرجای دنیا مهاجرت حساب کتاب داره این افغانها بدون هیچ ترسی بجای دفاع از کشورشون ریختن تو ایران مشغول زاد ولد و غارت مملکت شدن .دلیل کمبود آب و مواد غذایی و گرانی مسکن و بیکاری واقعا شرم آوره راحت یه جوان ۲۰ ساله را بخاطر صد هزار تومان چاقو چاقو کردند و چون بی هویتن قتل راحت انجام میدن .باعث نا امنی شدن قحطی میاد از دست اینا آخه مملکت رو دو دستی دادید به اینا هر کدوم‌راحت ۱۲ تا بچه پس میندازن کجای دنیا اینحوری مهاجر بی خاصیت و مصرف کننده ریخته توش،؟؟؟؟؟؟ 

https://www.karzar.net/visa

درد رقص رقصان در من می گِرید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حدقل این کارزارو امضا کنید شاید یه کمکی شد

چی هست

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
چی هست

یه پلتفرمه که یسری موضوع ها و نگرانی های ملت و میان بیان میکنن که اگه زیاد امضا جمع کنه به وزارت خانه ها و اینور اونور فرستاده میشه 

گوگل سرچ کن کارزار اتباع غیرمجاز میاره

تو شهر ما دوتا افغانی به راحتی اب خوردن یه خانواده ی ۵نفره رو کشتن خدا لعنتشون کنه حس میکنم چند دهه ...

خدا لعنتشون کنه تو کشور ما زندگی میکنن زبونشونم واسه ما سه متره

بخدا که انگار ایران نیست انگار ادم وارد کابلی جایی شده