2777
2789

اگر یه کاری رو خیلی بخواید انجام بدید (بر فرض مثال شروع یه مهارت ،استارت آپ ، حرفه جدید یا مهاجرت ، خوندن رشته سختی ، نقل مکان و...)طوری که یه وقتایی ذهن تون رو درگیر کنه کلی درموردش خیال پردازی کنید و حس خوبی ازش بگرید و ممکنه احساس کنید اگه امتحانش نکنید یه روزی ممکنه حسرتش رو بخورید ولی از طرفی هم بدونید ممکنه نتیجه اونطوری که انتظارش رو داشتید نباشه و ازش پشیمون بشید ، یا تو اون راه بهتون خیلی سخت بگذره ، تهش پوچ باشه، کنارش اطرافیان تون بگن موفق نمیشی یا آینده ای نداره یا نمی تونی و بعدا مسخره و سرزنشت کنن از تصمیمت، یه همچین چیزایی

حالا حاضرید انجامش بدید یا نه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره شده 

تصمیم دوباره شروع کنم بخاطر همون خیال پردازی ها وقولی ک بخودم دادم

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

انجامش بده.حتما.نهایت میبازی ولی حسرت نمیخپری بعدا که چرا اون راهی که دوس داشتمو نرفتم

شکست هم خوردی باز تلاش کن

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.

اره حتما انجامش میدم حتی اگه تهش نتیجه قابل قبولی نداشته باشه

امسال میخوام برم دانشگاه درصورتی که ۷سال پیش باید میرفتم چن ساله وقت خودمو تلف کردم و هیچی نشد

خانوادم اصرار کردن برم میگفتم من فلان دانشگاه و رشته رو دوس ندارم ،همش به این فکر میکنم من الان باید ارشد داشتم نه دیپلم