2777
2789
عنوان

تری گلیسریدبالا

2453 بازدید | 60 پست

سلام خانمها توروخدا کیا تجربه کم کاری تیرویید داشتن و تری گلیسریدشونم بالا رفته؟من تیروییدم نرمال شده اما تری گلیسریدم بالا رفته۲۸۱هستش خیلی اذیتم توروخدا هرکس تجربه داره بگه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لووتیروکسین استفاهده کنین و امگا سه 

خب روزی نصف قرص لووتیروکسین صد میخورم..نرمال شده تیروییدم اما چربی خونم زیاد شده همش گیج ومنگم سرم درد می‌کنه..امگا۳برای چیه؟؟توروخدا تیرویید خطرناکه؟؟

خب روزی نصف قرص لووتیروکسین صد میخورم..نرمال شده تیروییدم اما چربی خونم زیاد شده همش گیج ومنگم سرم د ...

تیرویید از کار نیفتاده با دارو حل میشه

امکا سه چربی خونو تنظیم میکنه

علاوه بر این از مصرف قند پرهیز کنین

تیرویید از کار نیفتاده با دارو حل میشه امکا سه چربی خونو تنظیم میکنه علاوه بر این از مصرف قند پرهی ...

خیلی وقته که قند نمی‌خورم..چکاب دادم همه چیم خوب بود فقط چربی خونم بالاست...امگا ویتامینه؟باید چقدر بخورم ؟؟توروخدا تیرویید خطرناکه؟؟خیلی میترسم..شما تیرویید دارید؟

خیلی وقته که قند نمی‌خورم..چکاب دادم همه چیم خوب بود فقط چربی خونم بالاست...امگا ویتامینه؟باید چقدر ...

تیرویید یک عضو بدنه همه داره

فعالیتش متعیره

ک کم کاریش در صورت عدم جلوگیری باعث گواتر میشه

وگرنه خطری نداره

همسر منم همین جوری ازمایش داد تری گلیسیرید ۳۴۹ ،یکم غلیظت خون،سوحودشکم و لگن رفتیم کبد چرب گرید ۱ ،الان ۲ هفته مراعات غذایی داره خیلی سرحال شده ،هر روز صبح ناشتا یه کاپ بزرگ اب جوش با خاکشیر قاطی میکنم و یه کاپ بزرگ هم عرق لیور با عرق سینار قاطی میکنم با اب جوش می خوره ،صبحانه یکم نون ،پنیر ،گردو با سبزی خوردن پر شوید ،ناهار و شام غذای بدون روغن ،گاهی کباب مرغ ،مرتب ساق پاهاش درد میکرد از شب تادصبح کلا الان دیگه درد نداره و فردا پیش متخصص گوارش و کبد نوبت داره تا دارو مناسب دریافت کنه ولی خودمون خیلی رعایت میکنیم عرق سینار و لیور تو نت بزن خیلی خوبه ترکیب چند گیاه  لیور برا کبد ،سینار چربی بالا

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
همسر منم همین جوری ازمایش داد تری گلیسیرید ۳۴۹ ،یکم غلیظت خون،سوحودشکم و لگن رفتیم کبد چرب گرید ۱ ،ا ...

اها یادم رفت یه حبه سیر هم ناشتا میخوره بدون جویدم قورت میده 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌