2777
2789

لطفا اگر کسی اطلاع و تجربه داره راهنماییم کنه

همسر بی وجدانم تمام مدارک و سند ازدواج برداشته 

بدون اینا میتون برم دنبال کارای طلاق؟؟‌؟؟؟

با غلط گیر علطاشو پاک کن....

خب برو ازش بگیرررر

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو اداره ثبت ازدواجتون بگو عقدنامه گم کردی همسرتم خونه رو ترک کرده درخ‌است عقدنامه مجدد داری یا یه برگه بدن که بتونی بری دنبال کارای قانونی .. برا کارت ملی و شناسنامتم برو ثبت احوال درخواست کارت ملی و شناسنامه بده بگو گم کردی

برا چی برداشته؟میخاد خودش اقدام ب طلاق کنع؟

نه برداشته نتونم برم طلاق بگیرم دیگه 

امروز رفتم دنبال مدارم تمان خونمو بهم ریخته بود مثل روانیا و همه مدارکمو برداشته بود 😒

برو اداره ثبت ازدواجتون بگو عقدنامه گم کردی همسرتم خونه رو ترک کرده درخ‌است عقدنامه مجدد داری یا یه ...

خیلی طول میکشه به نظرت؟😔

خیلی ناراحتم چرا نرفتم بردارم 

نه برداشته نتونم برم طلاق بگیرم دیگه  امروز رفتم دنبال مدارم تمان خونمو بهم ریخته بود مثل روان ...

از محضری ک اقدام کردین برا سند ازدواج..میتونی رو نوشت بگیری 

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

خیلی طول میکشه به نظرت؟😔 خیلی ناراحتم چرا نرفتم بردارم 

فک نکنم زیاد طول بکشه از ثبت احوال یه برگه میدن که تا کارت ملیتو تحویل بدن میتونی با اون برگه کارای قانونیتو راه بندازی