2777
2789
عنوان

کی پیش دکتر بابم محی بینی‌شون عمل کرده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 22 پست
رفتم تهران دیگه  الان یک ساله یه طرف بینیم کامل قوس دارهیه طرف صافه در این حد ناشی ،تنفس ی طرف ...

جدییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟ والا خیر ببینی که گفتی‌‌‌....‌‌

آخه من پیج اینشتاگرامش رو دیدم که چقد کارا رو تمیز در میورد و با حوصله با مراجعه کننده ها صحبت می‌کرد 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
جدییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟ والا خیر ببینی که گفتی‌‌‌....‌‌ آخه من پیج اینشتاگرامش رو دیدم که چقد کارا رو ت ...

فقط برا فیلم برداریه گول پیجش نخور همه کامنتای منفی رو پاک میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط برا فیلم برداریه گول پیجش نخور همه کامنتای منفی رو پاک میکنن

جدی؟؟؟؟ 

وای خوب که گفتی پس ...

میگم خب مگه شما از قبل نطبش نرفتی ؟؟؟؟ نمونه کاراش رو ندیدی ؟؟؟؟؟

یا حتی مشاوره قبل از عمل موقعی ک برا ویزیت رفتی 

جدی؟؟؟؟  وای خوب که گفتی پس ... میگم خب مگه شما از قبل نطبش نرفتی ؟؟؟؟ نمونه کاراش رو ندیدی ؟ ...

نه من احمق فقط پیجش دیدم 

اینجا یک نفر تعریف کرد که فک کنم منشیش بود کلا تیم تبلیغات قوی ای داره،و دو نفر هم از کامنتا پیدا کردم و پرسیدم که هر دو تازه عمل کرده بودن و میگفتن خوبه منم اعتماد کردم عکس فرستادم گفتن اره خوبه بیا دکتر قبول کرده و یه ازمایش قبل عمل انجام دادم همین ،حتی نگفت عکس بگیرم قبلش ک انحرافی چیزی نداشته باشم اصلا براش مهم نبود ،اشتباه پشت اشتباه

حتما از اونایی تحقیق کن که حداقل یک سال از عملشون گذشته باشه 

نه من احمق فقط پیجش دیدم  اینجا یک نفر تعریف کرد که فک کنم منشیش بود کلا تیم تبلیغات قوی ای دا ...

اخه تو یکی از تاپیک هاتون انگار گفتید پیش دکتر شفیعی عمل کردید 

اخه تو یکی از تاپیک هاتون انگار گفتید پیش دکتر شفیعی عمل کردید 

نه فقط تاپیک زدم ببینم بقیه تجربه یا دارن یا نه

من فقط تجربه خودمو گفتم شاید شما عمل کنی و خوب بشه ولی به نظر من بیشتر تحقیق کن به نی نی سایتم راضی نشو