2777
2789
عنوان

هشدار⛔️⛔️⛔️⛔️

241 بازدید | 13 پست

واقع بین باشید:

افغان‌ها معضل بزرگی برای کشور هستند چون ۸ میلیون بدون مدرک کار می‌کنند. هرچند سبب کاهش قیمت شده اند ولی مالیات نمیدهند و یارانه مصرف می‌کنند. احتمالا جرم و جنایت را بالا میبرند و کم کم کنترلشان سخت میشود.

با این حال نمی‌شود همه‌ را اخراج کرد چون افزایش قیمت در برخی چیزها را به همراه دارد چون کارگر کم است و همه میدانیم کارگر ایرانی کار بکن نیست. ساماندهی بهترین کار است چون کنترل می‌شوند.

همچنین باید قوانینی گذاشت که در صورت ارتکاب به جرم، فقط اخراج یا زندانی نشوند که بروند و باز برگردند

۲۸ نوزاد تو بیمارستان قم ب دنیا اومده ۱۹تاش افغان هست وای به حال مادرم ایران

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

اخه به بیچاره ها حقوق درست و حسابی هم که نمیدن.  در مقابل کاری که انجام میدن کمتر از هموطنان خودمان حقوق میگیرن. همه جای دنیا مهاجر داره، ترکیه ۴-۵ میلیون سوریه ای زندگی میکنه تعداد ایرانی های اونجا هم بالاست، کشورهای اروپایی و امریکا . نشود نباشیم، ایرانی یا افغانی و یا ….  فرقی نمیکنه،  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی هیچ ارگانی نظارتی رو افغان نداره و مشکل شده حجاب همینم میشه 

مسئولین زود سوار هواپیما میشن و فرار و ماهم میشیم سپر بلا چه راحت و بی دردسر آمریکا و اسرائیل نتونستن کشور مارو بگیرن طالبان بدون جنگ داره میگیره و ماهم هی اینجا پست بزاریم

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
اخه به بیچاره ها حقوق درست و حسابی هم که نمیدن.  در مقابل کاری که انجام میدن کمتر از هموط ...

اینکه کار برای جوونای خودمونم نیست شما بازم میگی فرقی نداره 

تو رویایش را بباف اتفاقش خود به خود می اُفتد!..🫀
اخه به بیچاره ها حقوق درست و حسابی هم که نمیدن.  در مقابل کاری که انجام میدن کمتر از هموط ...

خخخخ واقعا مهاجرت نخبه های ما پولدارهای ما رو با افغانیای شپشو مقایسه میکنی😂😂😂😂

اینکه کار برای جوونای خودمونم نیست شما بازم میگی فرقی نداره 

این ازون روشنفکراس روزی که افغانی بره از خونش پرتش کنه میفهمه عین فلسطینیا که واسه خاکشون دارن میجنگن 

حالا بشینید و ادای روشنفکرارو دربیارید ۱۰ سال دیگه سر در کشورمون مینویسن به افغیران خوش آمدید

نه فرقی نداره،  جوانه‌ای خودمان مشکل پسند هستند، و دست به هر کاری نمی زنند.

یا شما ایران زندگی نمیکنی یا منو مسخره کردی کدوم کار کوشش که برن کار کنن نفست از جای گرم بلند میشه 

این ازون روشنفکراس روزی که افغانی بره از خونش پرتش کنه میفهمه عین فلسطینیا که واسه خاکشون دارن میجنگ ...

دقیقا حالا بشینه بگه فرقی نداره اگه فرق نداره نظرم نده هنوز تنش به تنه اونا نخورده 

یا شما ایران زندگی نمیکنی یا منو مسخره کردی کدوم کار کوشش که برن کار کنن نفست از جای گرم بلند میشه&n ...

مثلا برادر من فوق لیسانس برق از دانشگاه معتبر دولتی داره و زبانش فول و … عین   کار میکنه و مهم هم نیست چه کاری هست. فقط حلال باشه و پولش رو در بیاره!!  نمیگه من سواد دارم پشت میز بنشینم و کار کنم  

مثلا برادر من فوق لیسانس برق از دانشگاه معتبر دولتی داره و زبانش فول و … عین   کار میکنه و مهم ...

پس چرا درس خونده اینهمه زحمت بکش درس بخون عمرت و بزار روی درس خوندن اونوقت بری سر کارگری پس نیاز نبوده تحصیلات از دانشگاه معتبر بگیره اول جوونای خودمون باید کار داشته باشم بعد افغانی غیر قانونی که 5تا بچه هر کدوم دنبال خودشون دارن