2789
عنوان

همسر سمی

405 بازدید | 17 پست

سلام من با ی پسری نامزدم و بنظر من اخلاقاش خیلی سمی ان رفته بود با ی دختری چت کرده بود و بهش درباره من گفته بود دختره درباره وضع مالی خانوادم ازش پرسیده بود و اونم بهش گفته بود از عدد پنج ۲ ان و وضع خانواده خودشم گفته بود ک از پنج ۴ ان درصورتی ک از نظر خانوادگی هر دومون مثل همیم اون همیشه منو کم میبینه کوچیک میبینه توی همهههه شرایطی من خیلی خاستگارای خوب داشتم بخاطرش ردشون کردم ولی خیلی رک بهم میگه اخه اونا مگه میان تورو بگیرن خانوادت هوا برشون داشته و از این حرفا

ی مدتم ک کلا بهم شک داشت همش بهم تهمت میزد ک با یکی تو رابطه ای الان چند هفته ایه ک بیخیال شده و چیزی نمیگه در موردش همش میخواد ک کنترلم کنه کوچیک ترین کاری ک بکنم باید براش توضیح بدم حتی اگه چند ثانیه از چتش بیرون برم باید دلیلشو بهش بگم اگه پیامم داده باشه و ندیده باشم باید دلیل دیر حواب دادنمو بهش بگم توی روز هررررکاری ک میکنم رو باید بهش بگم و توقع داره مدام در حال چت کردن باهاش باشم دلیل انلاین شدنمو میخواد همش من خانواده شلوغی دارم و خب علاوه بر وقت گذاشتن برای نامزدم چند ساعتی هم با اونا سپری میکنم و وقتی دورم شلوغه نمیتونم باهاش چت کنم ولی اون چون خانوادش خلوته و مدام گوشی دستشه توقع داره منم مثل خودش باشم چند روز پیش رفت مسافرت و تو مسافرتش هرچی من پیامش میدادم اخوال پرسش بودم وگرن اون اصلاااا زنگ نمزد پیام نمیداد و بهش گفتم دیدی دورت شلوغه نمیتونی و درکت میکنم کاش توهم منو درک کنی گفت اره الان میفهمم و درکت میکنم

الان سه روزه عمل کردم اصلا درست حسابی پیام نمیداد زنگ نمیزد ی پیام بهش میدادم میرفت ساعت ها بعدش جواب یک کلمه ای میداد بهم بهش گفتم چرا اینطوری رفتار میکنی بهم گفت چون تو نیستی خودت کم پیام میدی خودت کم هستی اخه از ی ادمی ک تازه عمل کرده چ توقعی داره اینکه دم ب دقیقه احوال پرسش باشم همیییشه تو همه مواردی منو مقصر میکنه هیچوقت پیشقدم نمیشه ک دلخوری ک پیش اومده رو از دلم در بیاره

من واقعا نمیدونم رفتار من مشکل داره یا اون مشکل داره

فعلا صیغه محرمیتیم و واقعا میترسم از اینکه عقد کنم باهاش دلم میخواد همه چیو بهم بزنم ولی از طرفیم دوسش دارم نمیتونم موندم چکار کنم

ببخشید ک زیاد نوشتم امیدوارم راهنماییم کنید🥹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای اینجور ادما ادمو دیونه میکنن اگه واقعا تحملشو نداری کات کن بخدا داغون میشه روحت 

هیچی ارزش اینو نداره روح ادم اسیب ببینه حتی سالهای سال تنها بمون ولی با ادم بد تو رابطه نباش

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 

سمم‌ دراین‌ حدنیس‌   انگار‌ وسواس‌ فکری‌ داره‌ سوظن‌ داره‌ کلامشکل‌ داره‌ یجورایی‌ مث‌ خوشگل‌ شهرخودمه‌ عقده‌ایه‌ وبدبینوشکاک‌ و دارای اعتمادبه سقف‌ خییییییلی‌زیاد‌ ‌بامشاوره‌ درست‌ترتصمیم‌میگیری‌ حتما‌ برو

رابطه منو رلم اینجوریه ولی ن ب این شدت قهر میکردیم هیچ وقت پیش قدم نمیشد همینجوری مغرور بوذ منم طاقت نداشتم زود پیش قدم میشدم ببین خیلیییی دوسش دارم خیلی ولی ۲ هفته دلمو سنگ‌کروم کات کردم باش شبا تا صب گریه میکردم ولی گفتم بزار تنبیه بشه دوسم داشته باشه میاد ک بعد دو هفته برگشت الانم حرعت نداره دعوا کنه چون بش گفتم اخلاق قبلتو داشته باشی میرم توام همین کارو کن 

ب چ امیدی موندی عزیزم؟

نهایت رابطت میشه مث دختر عموم با ی بچه ۲/۳ ساله ک داره جدا میشه

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!