2777
2789
عنوان

بخونید خاهشا

101 بازدید | 7 پست

لطفا درمورد تاپیک قبلیم راهنماییم کنید

و اگه شماره ای میشناسید ک مشاوره رایگان داشته باشع بهم بگید 

البته نوبت مشاوره هم گرفتم ولی خب...

این موضاعات خیلی اعصابم رو بهم ریخته  

تاپیکت رو خوندم فقط،میگم اینقدر زندگیت رو ساختی خونه خریدی وسیله گذاشتی خراب نکن البته البته اگه هرد ...

میدونم ولی همش خانواده من دارن این کار هارو انجام میدن این ناراحتم میکنه ک بعد یه سال و نیم نمیتونه با باباش مث ی پسر و پدر صحبت کنن پدرش یخورده به پسرش کمک کنه اخه زندگی پسر خودشم هس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خیلی از افراد فامیل وقتی زندگیشون بهم می خوره پیشم میاند و خداروکر درست میشود و یا فکر اساسی میکنند 

شماهم تموم علت این چیزهایی که دیدی خودت هستی و خانواده ات چون خیلی کوتاه اومدی

مادرت از ته دلش ازشون خوشش نمیاد مطمعنم 

از اول باید بیشتر تحقیق میکردی 

اگراز پسر خوشت میاد صبر کن و با ترفند به سمت خودت بکشش وگرنه مصیبت داره در اینده

هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک وبد کنی
سلام خیلی از افراد فامیل وقتی زندگیشون بهم می خوره پیشم میاند و خداروکر درست میشود و یا فکر اساسی می ...

ما ازدواجمون سنتی بوده و اصلا همو نمیشناختیم اصلا من هم تو فاز ازدواج نبودم ولی مامانم اتفاقا خیلی تعریفشو میکرد تا میرفتم بگم نه مامانم میگفت مگه چشه اصلا درک نمیکرد ک اون زمان من نمیخاستم ازدواج کنم ولی الان بعد ازدواج شوهرم واقعا ادم خوبیه و همو دوست داریم فقط همین مشکل سر خونه زندگیمون رفتنه که خانوادش واقعا دارن کم میزارن

میدونم ولی همش خانواده من دارن این کار هارو انجام میدن این ناراحتم میکنه ک بعد یه سال و نیم نمیتونه ...

عزیزم این ها اون مسائلی بوده که باید فکر میکردی اول که پدرت بنده میخواسته خرج کنه باید اون رو می‌سنجیدی و صبر میکردی نه اینکه همه کارها رو کردین حالا بعدشم میگن قبل ازدواج چشم هات رو خوب باز کن ولی بعد ازدواج دیگه ببند انشاالله زندگیت درست شه برات دعا کردم و آیت الکرسی خوندم

خیلی ممنونم 🌹❤️ 

با آیت الکرسی خوندن که زندگی درست نمیشه  

تنها راه باقی مونده این هست که داماد رو با شگردهای روانشناسی جوری تربیت کنی که بتونه همیشه خجالت را کنار بزاره و بتونه برای احقاق حق حرف بزنه. 

حیفه زندگی تو نگه دار  و روش کارکن

هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک وبد کنی