2777
2789
عنوان

چیکار کنم به نفسم غلبه کنم

133 بازدید | 10 پست

من مثل همه ی خانوما عاشق خرید کردنم 

برای پاییز هم کلی لباس دارم تو کمدم

هر وقت میرم اینستا واقعا جون میکنم که سفارش ندم

چیکار کنم اینقد رو مخم نباشه

همسرم میگه یه هدف بذار که پولتو واسه اون پس انداز کنی

ولی چیزی نیاز ندارم اخه

شما راه حلی دارید برای ترک مصرف گرایی و خرید نکردن؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
پولاتو تقسیم بندی کن ۱ قسمت پس انداز  یه قسمت خودت  یه قسمت دیگران

مشکلم همینه

میگم پس انداز کنم که چی شه

خیلی چرت ‌‌و‌پرت میخرم

یه جورایی انگار پولمو میریزم جوب

الانم راستش بیشتر نگران تربیت دخترمم

چون داره مثل خودم مصرف گرا میشه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلم همینه میگم پس انداز کنم که چی شه خیلی چرت ‌‌و‌پرت میخرم یه جورایی انگار پولمو میریزم جوب ...

پس انداز کن واسه مسافرت  واسه مهمون کردن همسرو دخترت بهترین رستوران واسه خیلی کارها واسه خرید یه چی بزرگ 

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

مگه میشه هیچی نیاز نداشته باشی؟ یکم فکر کن میبینی خیلی چزا میتونی با کنار گذاشتن همین پولا بخری که واقعا الکی پول حروم کردن نباشه

پس انداز کن حداقل

اگه خدا رو شکر انقد اوکی خب الحمدالله 

میتونی کمک کنی به کسی که نداره و نیاز داره 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

پس انداز کن واسه مسافرت  واسه مهمون کردن همسرو دخترت بهترین رستوران واسه خیلی کارها واسه خرید ی ...

اینارو همسرم براش هزینه میکنه

ممنون 

مشکلم همینه میگم پس انداز کنم که چی شه خیلی چرت ‌‌و‌پرت میخرم یه جورایی انگار پولمو میریزم جوب ...

یه حساب بلند مدت واسه دخترت باز کن یکی واسه خودت

دوتا قلک هم بگیر از الان یادش بده پس انداز کنین سر ماه باهم برین بانک واریز کنین پولای قلک رو به حساب 

هم پس انداز کردن یاد میگیره هم بزرگ شد یه پس انداز داره

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

مگه میشه هیچی نیاز نداشته باشی؟ یکم فکر کن میبینی خیلی چزا میتونی با کنار گذاشتن همین پولا بخری که و ...

فکر نکنی مرفه بی دردم ها

ولی بعنوان یه خانوم چیزایی که نیازه رو دارم

ریا نباشه کمک میکنم تا جایی که بتونم

یه حساب بلند مدت واسه دخترت باز کن یکی واسه خودت دوتا قلک هم بگیر از الان یادش بده پس انداز کنین سر ...

اره مگه همین کارو کنم

این تو ذهنم باشه که برای آینده دخترم دارم پول کنار میذارم

خیلی کمک کننده ست که خرج الکی نکنم

فکر نکنی مرفه بی دردم ها ولی بعنوان یه خانوم چیزایی که نیازه رو دارم ریا نباشه کمک میکنم تا جایی ک ...

میدونم واسه همین میگم یکم فکر کنی میبینی میتونی با جمع همین پولا خیلی چیزا بخری 

ماشین خونه و..

شاید بگی نه با این پولا نمیشه اما دوست خودم با همین کم کم پول پس انداز کردن و یه وام خونه خرید واسه خودش داد اجاره 

میدونم واسه همین میگم یکم فکر کنی میبینی میتونی با جمع همین پولا خیلی چیزا بخری  ماشین خونه و. ...

ماشین دارم

خونه هم یکی دادیم اجاره البته خونه به نام جفتمونه من اجارشو نمیگیرم

اتفاقا یه مدت رفتم تو کار خرید و فروش ماشین

بازار افت کرده کشیدم بیرون