2777
2789
عنوان

راجع ب ترمیم معدل سوال دارم..

99 بازدید | 8 پست

سلام دوستان 

من راجع ب شرایط ترمیم معدل هیچی نمیدونم

کی باید ثبت نام کنم؟ کجا باید ثبت نام کنم؟ 

کی باید امتحان بدم؟ لطفا اگر چیزی میدونید بگید چون میترسم دیر بشه من باید حتما ترمیم بزنم واسه کنکور ۴۰۳ 

تو گوگلم نمدونم چی بزنم حتی🥲😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره از لحاظ شغلی ، البته اگر روز دقیق تولدهاتونو بدونم بهتره اما در کل شوهرت ذاتا خیلی ثبات نداره واقعا نیاز به راهنمایی داره و تاثیر هم میگیره 

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
آره از لحاظ شغلی ، البته اگر روز دقیق تولدهاتونو بدونم بهتره اما در کل شوهرت ذاتا خیلی ثبات نداره وا ...

از لحاظ شغلی ک الان فقط کارمند دولتیه و نمیتونه از این شاخه ب اون شاخع بپره ولی همینطور ک نشسته تو سرش کلی فکر داره واسه کارای آینده 

چ جالب واقعا از ماه تولد اینارو متوجه مبشید؟

از لحاظ شغلی ک الان فقط کارمند دولتیه و نمیتونه از این شاخه ب اون شاخع بپره ولی همینطور ک نشسته تو س ...

آره عزیزم البته میگم که روز تولد بدونم باز دقیقتر میشه نظر داد، اما در کل خیلی دوستت داره

عوخی😅 عجیبا غریبا  ینی اگ من ۳۰ فروردین باشمو اون ۸ آبان ب چی میشه پی برد؟

خوب از اینجا میشه فهمید که اولا خدارو شکر ، شوهرت باهوش هم هست منتهی متاسفانه کلا عاقل نیست و تو باید با مهربونی و خوش زبونی راهنماییش کنی،ممکنه گاهی بد اخلاقی کنه یا منفی گرایی داشته باشه، همه اینا طبیعیه!

دوما مشخص شده تو هم خیلی دوسش داری! و با ثبات و صبوری و هر دوتون پر انرژی هستید، تو خوش اخلاق تری ، دلسوزتری اما ممکنه گاهی کینه به دل بگیری! بهتره از حرفها و اتفاقات عبور کنی و حساس نباشی و ببخشی،

اینارو رعایت کن، با شوهرت پایه باش، به ظاهر خودت اهمیت بده و برس و آرایش و ... حرفهای قشنگ برا شوهرت بزن، کلا با زبون خوش و عاشقانه و مهربونی  با همسرت تا کن.

خوب از اینجا میشه فهمید که اولا خدارو شکر ، شوهرت باهوش هم هست منتهی متاسفانه کلا عاقل نیست و تو بای ...

وای اکثرش درسته😂 واایی خودا چ باحال

مرسی مرسی،دقیقا من از همین راه پیش میرم ،با زبون گرم و نرم،احترام،میدونم اینطوری بهتر روش تاثیر میزاره 

ولی فکر نمیکردم انقدر نزدیک بگی