2777
2789
عنوان

بارداری

300 بازدید | 49 پست

سلام دوستان من تازه فهمیدم ک باردارم

و یک ماهم هس 

بارداری اولم هس و خیلی درد و تهوع دارم. خیلی استرس دارم 

اگع نکته راهنمایی یا باید نباید.و... میدونین ممنون میشم راهنماییم کنین 

میشه عشقمون هر روز بیشتر💑خدارو شکر 😍خونمون درس شده🏡همونجوری ک میخام😍خداروشکر🤲😍عروسیمون بخوبی برگذار میشه👰🏻🤵خداروشکر😍کلی اتفاق خوب افتاده برای همهخداروشکر😍😍😍                        انرژی+++++++

نگران نباش فقط برو زیر نظر دکتر

منم سر بارداری اولم از قبل مثبت شدن آزمایش حالت تهوع شدید و درد سمت چپم داشتم ک همش فکر میکردم دارم پریود میشم

ولی الان سر دومی تازه یک هفتس مثبت شده هنوز خودم باورم نمیشه،چون هیچ علائمی ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر ایشالله خدا نی نی سالم بهت بده من با اجازه ات ی سوال بپرسم ، کسی بوده با بتای ده باردار با ...

زود آز دادی احتمال زیاد بارداری

یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی  سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم  اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین
درد چی؟؟؟تهوع چی؟؟؟تازه اندازه عدسم نیست 

خخخخ 

واقعا درد دارم هم زیر دلم هم کمر و پهلوهام حالت قلنج هس ی دفعه ای میگیره 

تهوع هم همینطور صب ک از خواب بیدار میشم تا شب.

الان با دارو  و سرم امپول یکم کمتر شده.تونستم یکم غدا بخورم ..

میشه عشقمون هر روز بیشتر💑خدارو شکر 😍خونمون درس شده🏡همونجوری ک میخام😍خداروشکر🤲😍عروسیمون بخوبی برگذار میشه👰🏻🤵خداروشکر😍کلی اتفاق خوب افتاده برای همهخداروشکر😍😍😍                        انرژی+++++++
استارتر ایشالله خدا نی نی سالم بهت بده من با اجازه ات ی سوال بپرسم ، کسی بوده با بتای ده باردار با ...

نگران نباش فولیکول های من اکثرا ۵ ۶ میشدن ولی با معجزه باردار شدم ،۸ماه اینا اقدام بودم

خیلی زود آزمایش دادی

من هر دور بار دو روز بعد موعدم بتام به زور به ۲۰ میرسید !

هفته یعد آزمایش رو تکرار کن یا بیبی چک بزن

درد لانه گزینی،تهوع بخاطر تغییر هورمون ها😐 چرا مثل مادرشوهرا تیکه میندازی😂همه ک مثل هم نیستن

😂😂😂😂😂وااای نگوووو . من مادر شوهر آینده ام . از الان دارم تمرین میکنم . یهو کرمم گرفت گفتم . من خودم همون ماهی ک باردار شدم از یه هفته قبل تهوع داشتم ک شوهرم گفت حتما بارداری گفتم وااای نهههه . خدا نکنه . ک همون روز پریودم مثبت شد 😂😂😂😂

نگران نباش فقط برو زیر نظر دکتر منم سر بارداری اولم از قبل مثبت شدن آزمایش حالت تهوع شدید و درد سمت ...

زیر نظرم دیروز رفتم.نه من تقریبا ی هفته بعد ازمایش حالت هام شروع شد.

متاسفانه نفس تنگی هم دارم نمیدونم مال چیه. 

مامانم میگه موقع خودت منم اینجوری بودم