2777
2789

لطفا زخم زبون نزنین‌نگین هنوز بچه این یا چرا ازش جدا نمیشی حالم خوب نیست.من عاشق شدم!عاشق ی ادم اشتباه یه ادمی که جز دراوردن اشکم چه خواسته یا ناخواسته کار دیگه ایی نمیتونه بکنه قضیه از جایی شروع میشه که س چهار ماه پیش ی بحثی بینمون پیش امد که به هم خیلی بی حرمتی کردیم و چند روز قهر بودیم و این چند روز گذشت تا دو روز بعد اشتی کردنمون گندش درامد که رفته به پسری که از بچگی باهاش بزرگ شدم و اینا تازه باهم دوست شده بودن گفته عسل با ***رفته خونه خالی و باهام مهربون چون داره خا*** ما/لی میکنه تا کاری که کرده رو بندازه گردن من🙂من وقتی همچین چیزیو فهمیدم تنها چیزی که حس میکردم پوچی بود...وقتی بهش گفتم انکار کرد و با اون پسره رو به روش کردم ولی اونم دهنشو بست و بعدا تر به من و اون پسره تهمت زد که روهم چشم داریم و جلوش منو خورد کرد و گف عسل دنبال توعه ن تو!😅💔گذشت و گذشت تا شنبه که روز اول مدرسه بود و یازدهمم و تو کلاسمون کسیو دیدم که عشقم باهاش بهم خیانت کرده بود😅💔دختر خیلی خوبیه و خیلیم مهربون و نازه از قبل تو مجازی باهم دوست بودیم و اینجوری دوستیمون بیشتر شد چون اونم وقتی وارد رابطه با عشقم شد از من خبر نداشت💔امروز گفت عسل قسمت میدم اینی که میگمو به هیچکی نگی!قسم خوردم که نگم ولی خب...بهم گف فلانی(عشقم) همون موقعی که باهاش قهر بودی و فلان روز(اون موقعی که باهام قهر کرد امد و با این چت میکرد) گف فلان روز به من زنگ زده بود صحبت میکردیم گف عسل با ***رفته خونه خالی پر*ده نداره و مامانشم چندین دفعه خواسته ببرش برا بکارت نذاشته چون میترسه که دختر نیست😅💔💔میدونن چن نفر اینجا قبلا هم تاپیک زده بودم که مامانم همچین چیزی گفته و از این موضوع فقط عشقم خبر داره..خب درسته مال چن ماه پیشه ولی تا اینو شنیدم فقط به صورت دختره زل زده بودم نوک انگشتام یخ زده بود قلبم جوری درد کرد که به گریه افتادم الانم اینارو با اشک تایپ میکنم توروخدا مسخره نکنید من هیچکیو ندارم باهاش حرف بزنم:) قبلا که اینو به پسره گفته بود اینقدر ضربه نخوردم ولی وقتی رفت اینو به این دختر گف و اون تیکه قضیه مامانم اصلا دیگ نمیخام حتی دستشو بگیرم هیچ حسی ندارم هیچی فقط و فقط اون قلبم از درد حس میکنم نمیتپه دیگه حسی ندارم💔حس میکنم حتی اگه دستشم بگیرم تو فکرش میگه این هرزس من بهش گفتم که چ اتفاقایی برام افتاده چقد روحیم بده ولی مثل اینکه باور نکرده دارم میسوزم از درون:(الان هییییچی نمیخام ازشم نمیتونم جدا شم فقط بگین چجور درد قلبمو خوب کنم تحملشو ندارم:)

تو این شهر به هرکی شبیه توعه! بهش بی اراده نگاه میکنم! میدونم که نزدیک من نیستی...میدونم دارم اشتباه میکنم....تو نیستی و من مثل دیوونه ها...دارم زیر بارون؛قدم میزنم:)  من تنهام!تو که قهری باهام؛نمونده تو سینت عشقی برام💔حالا من اسیر فاصله هااام...بهم زدی عشقتو با من؛تصمیمتو گرفتی راحت:(    یعنی اونم همون قدری که من دوسش دارم دوسم داره؟💔اونایی که با خودشون حرف میزننو مسخره نکنید اونا جز خودشون کسیو ندارن باهاشون حرف بزنن:/
نه خدارشکر این یه قلم رو نداشتم تا الان 

:)

تو این شهر به هرکی شبیه توعه! بهش بی اراده نگاه میکنم! میدونم که نزدیک من نیستی...میدونم دارم اشتباه میکنم....تو نیستی و من مثل دیوونه ها...دارم زیر بارون؛قدم میزنم:)  من تنهام!تو که قهری باهام؛نمونده تو سینت عشقی برام💔حالا من اسیر فاصله هااام...بهم زدی عشقتو با من؛تصمیمتو گرفتی راحت:(    یعنی اونم همون قدری که من دوسش دارم دوسم داره؟💔اونایی که با خودشون حرف میزننو مسخره نکنید اونا جز خودشون کسیو ندارن باهاشون حرف بزنن:/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعیی دختر چقدر درکت میکنم متاسفانه منم عاشقانه دوسش داشتم بهم میگفت هرزه لاشی..

فقط با کات کردن خودمو نجات دادم دوساله نیست

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

هعیی دختر چقدر درکت میکنم متاسفانه منم عاشقانه دوسش داشتم بهم میگفت هرزه لاشی.. فقط با کات کردن خود ...

نبودش برام زجر اوره باور کن نمیتونم قبلا از اینم بدتر بود بهتر شد ولی این اخلاق بی اعتمادیش نمیره هیییچ وقت

به من گفت دختر جـ.نده

متاسفم برای مغز کثیفشون..