2777
2789

امسال تولدم مادرشوهرم یه دمپایی زشتی ۳۰تومنی برام خرید بعد برذی تولد جاریم رفت یدونه از این تی شرت جدیدا۱۵۰خرید  نمیدونم چرا فرق میذاره من عروس کوچیکم همیشه از عروس بزرگشون مثلا بیزارن ولی بهترین ها برای اوناس شوهر من همه چی براش میخره .

بعد ما رفتیم خرید خونه ب شوهرم میگم سطل بخر نخرید رفت از طرف مامانش برای بچه برادرشوهرم اسباب بازی خرید ولی سطل نخرید میگفت بعدا خب ب ما چه کادو تولد برای مامانش بخریم بعد سطل خونه خودشو نمیخرید  

جالبه روز دختر سال اول که من عقد بودم برای من یه  لباس خرید برای جاریمم یه لباس خرید با اینکع اون زن بود و دوتا بچم داره چیکار کنم شوهرم بفهمه ایناروووووو؟

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پایه های زندگیت روبخاطراین موضوعات سست وشکننده نکن وشیرینی زندگیت روبه تلخی جایگزین نکن .....بخدا ازلحظات زندگیت لذت نمیبری 

این تجربه 40ساله زندگی منه

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پایه های زندگیت روبخاطراین موضوعات سست وشکننده نکن وشیرینی زندگیت روبه تلخی جایگزین نکن .....بخدا از ...

خب اخه شوهرم همش طرفداری میکنه از کارای بدشون بعد خانولده من اصلا اذیتش نمیکنن انقدر احترام میذارن مسخره میکنه

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب اخه شوهرم همش طرفداری میکنه از کارای بدشون بعد خانولده من اصلا اذیتش نمیکنن انقدر احترام میذارن م ...

به جای به روآوردن این مسائل جلوی شوهرت باسیاست ودلبری ومذاکره بدون درگیری وآهسته آهسته این وضع رو به نفع خودت درست کن هرچی دادوبیداد کنی وقهروخشونت شوهرت بیشترطرف اونا میره گوش کن

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
خب چی بگم؟

بجای بحث ازسیاست زنانه استفاده کن این دیگه بستگی به زرنگی خودت هست