2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اگه تا روی زانو باشه خوبه؟

اره تا نزدیکای زانو گیر نمیدن

من مثلا بهم‌گیر دادن چون تا وسطای رونم بود کوتاه بود واقعا ولی خب دیدم میپوشن کوتاه 

ولی برای اینکه یه وقت صبحتو با اعصاب خوردی نگهبانی شروع نکنی همون بلند بپوش راحت تری واقعا و دیگه با نگهبانی سر و کله نمیزنی

میشه عکس مانتو اولی که گذاشتم ببینی اون مناسب نیست؟ 

اگه مانتو سبز منظورته بله کوتاهه و ممکنه گیر بدن بهت

البته یچیزیم هست اندام خودتم مهمه مثلا اگر ظریف و خیلی لاغری شاید اونقدر گیر ندن ولی کوتاهه من مانتو این قدی پوشیدم گیر دادن بهم نامردا😑

لدفااا عمس چنتا مانتو مناسب بزار و اگر پیجی سراغ داری معرفی کن

مثلا بلند از این نوع مانتو ها بگیر برای دانشگاه واقعا مناسبه و عمرا اگه گیر بدن بهت بلند ولی شیک

من از سایت اینا خریدم ولی نه اینو این جدید اورده من مانتو سادشو گرفتم حالا بازم خوب بگرد حضوریم بری بازار پیدا میکنی یه مانتو ساده هم میشه خرید  اسمشم مانتو موما فارسی تو گوگل سرچ کنی میاره

دو دست مناسب دانشگاه داشته باشی کافیه اصلا لازم نیست همش چیزای مختلف داشته باشی حالا این خیلی بلنده تو یچیزی پیدا کنی تا روی زانو یا یکم حتی بالاتر از زانو هم اوکیه