2777
2789

روز 8 سیکل رفتم مشکل چیه؟ 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای روز ۸ سیکل که باید نرمال باشه بنظرم چرا زده فولیکول های زیر ۱۰

به هرحال نتیجه سونو اینه که شما تنبلی داری فولیکولات ریزه

ولی خب فولی روزی میگن ۲میلی رشد داره اگه تخمک گذاریت ۱۴سیکل باشه هرروز ۲میلی رشد میکنن

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
پلی کیستیک یعنی pco. به عبارتی تنبلی تخمدان سیکلت نامنظمه ؟ مو زاید هم داری؟

خفیف هست یا نه خیلی جدی هست؟ 

چهار ماه منظم بود کلا 2 یا سر روز عقب جلو میشه کلا مو زائد هم ندارم نه

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️
برای روز ۸ سیکل که باید نرمال باشه بنظرم چرا زده فولیکول های زیر ۱۰ به هرحال نتیجه سونو اینه که شما ...

چه کنم دکترم لتروزول داده ینی قبل سونو داده بود خب 

گفت شوهرتاگر آز اسپرمش مشکل داشت تو نخور 

حالا جواب سونو رو ندیده که تنبلی دارم 

من دوست ندارم بخورم چون میگن کیست میاره 

فولیکولهات خیلی ریزه عزیزم ولی اشکال ندارم مال منم 7بود با آمپول و دارو خداروشکر خوب شدن

لتروزول داده بهم امروز میخوام تازه شروع کنم ولی میترسم کیست بشه 

شما چی استفاده کردی 

خفیف هست یا نه خیلی جدی هست؟  چهار ماه منظم بود کلا 2 یا سر روز عقب جلو میشه کلا مو زائد هم ند ...

عزیزم من موی زائد دارم پریودمم اینور اونور میشد ولی تنبلی ندارم زیاد به علائم نیست

ولی من میگم شما سونوتو روز ۱۴سیکل تکرارکن احتمالا فولیکولات به حدنرمال رسیدن

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
امپول ازاد سازی نزنی کیست میاره اره 

آمپول نداده ک بهم نمیدونم گمراهم 😣

ولی شما اشتباه کردی روز 8سبکل سونو دادی باید روز 12.13.14سونو فولیکول بدی اونموقع درست نشون میده چند ...

دکتر گفتم چون تازه پاک شدی برو