2821
2789
عنوان

مادرشوهرم مدال کهنه داد به پسرم

437 بازدید | 22 پست

پسرم تازه به دنیا اومده مادرشوهرم کادو براش یه مدال طلای کهنه آورد اما اصلا به زبون نیاورد کهنس گفت تازه گرفتیم بگم پسرمن تنها نوه پسریشون هستش بنظرتون اینکارش زشت نبود؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

طلا مگه نو و کهنه داره این جای تشکرته اسی. مگه لباسه که بهت بربخوره.خب شاید قبلن تو ارزونی خریده بر ...

من تشکر کردم چیزیم نگفتم سوال کردم بنظرتون اینکه نمیگه کهنس کار زشتی نبوده

هر چیزم که نباید گفت. اسی ببخشید ولی واقعا اهمیت نداره این سوال مهم اینه طلا آورده در ضمن تنها نوه پسر هم که میگی بازم میگم بهت برنخوره شاهکار که نیست اونم یه نوه هست مثل بقیه نوه هاش... حساس نباش😊🙏

خدایا شکرت زیاد، نزاشتی غرق شه تو جوب کشتیام، داشت خسته میشد همه اون اشتیاق

عروسا جدا مراحل پررررو بودنو پشت سر گذاشتننننننن

طلا اورده طلاااااا

نو  و کهنه نداره که اه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

نه طلا دیگه کهنه و نو نداره  منم مادر شوهرم یه ربع سکه مال چند سال پیش بهم داد 

https://ninisite.co/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
هر چیزم که نباید گفت. اسی ببخشید ولی واقعا اهمیت نداره این سوال مهم اینه طلا آورده در ضمن تنها نوه پ ...

خب برای نوه دختریش خیلی بیشتر ارزش قائل این فرق گذاشتن اصلا قشنگ نیست

خوب بود همون نهایتا یه تومن پول بت میداد که اینقد رو نداشته باشی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

نه عزیزم زشت نبوده.طلا واقعا گرونه دیگه از عهده ی هر کسی بر نمیاد بخاد برا کادو بخره.چه طلای نو اورده باشن چه دست دوم تو بخای ببری بفروشی قیمتش هیچ فرقی نداره 

من نگفتم پسر زاییدم من گفتم تنها نوه پسری 

معنیش یکیه

خب برای نوه دختریش خیلی بیشتر ارزش قائل این فرق گذاشتن اصلا قشنگ نیست

شما کامل توضیح ندادی که برای نوه دختر چی دادن... به هر حال تبعیض جالب نیست. پسر و دختر هر دو نوه و عزیزن.

خدایا شکرت زیاد، نزاشتی غرق شه تو جوب کشتیام، داشت خسته میشد همه اون اشتیاق

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز