2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

217 بازدید | 12 پست

پنج ماهه بچه اولمو باردار هستم، خانواده شوهرم تا حالا یکبارم حالمو نپرسیدن حتی از شوهرم. ولی شوهرم هرروز حال همشونو تلفنی میپرسه و باهاشون حرف میزنه و تو کارهاشون کمکشون میکنه.خیلی از دستشون ناراحتم . تاحالا حتی برای تولدم یه کادوی کوچیکم بهم ندادن چه برسه به تبریک. خیلی از دستشون ناراحتم.اخه من تنها عروس خانوادشون هستم.کسی هست مثل من دلش پر باشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم منم یک تنها عروسم اصلا حالمو نمیپرسن تازه همیشه هم دعوا و قر ولند و به کوچیکع احترام بزار به بزرگه احترام بزار وظیفه تو هست الانم قهرم 

همسرم ودخترای گلم شما بهترین هدیه های خدا هستین خیلی دوستتون دارم .خدایا یه معجزه کن منم صاحبخونه شم یه خونه مستقل مال خود ِ خودم . 
من حتی کادوی شب عروسی بهمون ندادن هزار تومن. باباش هی منت میذاشت صد هزار تومن دادم تالار به مهمونا چ ...

برای من حتی عروسی نگرفتن ، پا گشا هم مادر شوهرم یدونه دستبند پلاستیکی داد بهم غذا هم بادمجون درست کرده بود. من نه از زیبایی کم دارم نه از تحصیلات نه از اخلاق.همیشه احترامشونو نگه داشتم ولی این رفتاراشون از ذهنم پاک نمیشه

برای من حتی عروسی نگرفتن ، پا گشا هم مادر شوهرم یدونه دستبند پلاستیکی داد بهم غذا هم بادمجون درست کر ...

من عروسیو شوهرم گرفت. پاگشامم خداشاهده نکردن. شوهر گفت پاگشام کن مامانش گف من بکنم؟؟؟ به من چههههه

بیخیال. من دیگه سعی میکنم ازشون توقعی نداشته باشم و همونقد که بهم احترام میذارن بهشون احترام بذارم.

بنفشه🍃

من تبریک میگم  ان شاالله یه نی نی سالم و صالح وخوشبخت داشته باشی مامان گلی تولد گرفتی و کادو ...

نه تولد نگرفتم ولی انتظار داشتم لااقل یه زنگ میزدن بهم.خودشون تولدای خودشون همدیگه رو هر سال سورپرایز میکنن و کلی بهمدیگه کادو میدن

من عروسیو شوهرم گرفت. پاگشامم خداشاهده نکردن. شوهر گفت پاگشام کن مامانش گف من بکنم؟؟؟ به من چههههه ...

اره واقعا منم دارم کم کم مثل خودشون میشم.قبلا مثل خانواده خودم حتی بیشتر احترام میزاشتم بهشون و سعی میکردم همش خودمو تو دلشون جا کنم ولی الان دیگه از قلبم پاکشون کردم برای همیشه و دیگه جایگاهشونو از دست دادن برام.در حد سلام و خداحافظ شدم .مثل خودشون