2777
2789
عنوان

بیاین براتون کوثر بخونم

72 بازدید | 17 پست

سلام اسماتونو بگید براتون کوثر بخونم

دلم خیلی شکسته، نفس کشیدن برام سخته

نمیدونم چی داره به سر زندگیم میاد،

من به کسی بدی نکردم ولی بدترین کار ممکن باهام شد

در حقم دعا کنین زندگیم درست شه، کارم جور شه بچه ها، خدا صدامو بشنوه

خیلی محتاجم به دعاهاتون

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منننننن

خیلی واجبه

همین الان دارم در مورد خواستگاری یا کات کردن تصمیم میگیرم

دعاکن خدا ابرومو بخره و جور شه بیاد خواستگاری

جانمان برای هم درمیرفت...اما نشد!!!!            لعنت ب همه کسایی که تو نرسیدنمون نقش داشتند.....

ان شاءالله حالت عالی شه و مشکلاتت حل شه عزیزدلم.برات حمد خوندم.لطفا برا منم دعا کن بزودی عروسیم باشه خوشبخت و عاقبت بخیر شم  

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستی💖🥲♡اللهم صل علی محمد و ال محمد♡ دست ۲ نفره این کاربری!

برا تک تک تون دعا کردم، امیدوارم هر چی که دوس دارین براتون اتفاق بیفته و به صلاحتون باشه

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤