2777
2789

رتبم پارسال شد 24هزار حالا میخوام شروع کنم مشکلم هم اینه وقتی مدت زیادی توی خونه هستم بازدهم میاد پایین (منظورم درس خوندن توی خونه اس)ساعت مطالعه پایین

جز این نمی‌دونم چه اشتباهی کردم رتبم این شد 

بگید چیکار کنم رتبه ی خیلی خوبی کسب کنم بی رودربایستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو کتابخونه ، از حاشیه و اخبار دور باش و فضای مجازی رو کنترل کن،تلاش تلاش تلاش و تست و تست و تست و آزمون و آزمون و آزمون و پیوستگی لازم نیست روزی ۱۲ یا ۱۵ ساعت درس بخونی روزی ۱۰ ساعت کافیه ولی پیوسته باشه حتما مثلا در هفته یک روز استراحت بقیش درس

برو کتابخونه ، از حاشیه و اخبار دور باش و فضای مجازی رو کنترل کن،تلاش تلاش تلاش و تست و تست و تست و ...

بنظرتون درکنار دانشگاه میتونم برای کنکور مطالعه کنم؟

دو روز در هفته بیشتر نیست دانشگاه چون پاره وقت هست

برو کتابخونه ، از حاشیه و اخبار دور باش و فضای مجازی رو کنترل کن،تلاش تلاش تلاش و تست و تست و تست و ...

به نظر شما کتابخونه بهتره؟ 

من کاری به اونا ندارم که میگن ببین کجا راحت تری 

چون ادما جایی راحت ترن که تو تفریح باشن 

من الان بگم مثلا خونه راحت ترم ممکنه بعد یه هفته کلا بزارم کنار درس خوندنو 

الان موندم برم کتابخونه یا همون خونه بمونم؟ 

با جا کار ندارم چون یه تاق بزرگ بهم اختصاص دادن و با صندلی و میز و گوشگیر ضد صدا هم دارم 

ولی مشکل جا نیست 

مشکل اینه میرم نت گردی میکنم رو تخت دراز کش گوشی بازی همش 

نمیدونم کجا برام بهتره

به نظر شما کتابخونه بهتره؟  من کاری به اونا ندارم که میگن ببین کجا راحت تری  چون ادما جا ...

مثلا صبح ساعت ۸ پاشم صبونه بخورم 

کتابخونه نزدیک خونس 

با اتوبوس برم ۹ کتابخونم 

و ساعت ۴ بیام خونه بعد ناهار و یه استراحت کوتاه و بقیشم تو خونه بخونم؟ 

خوشم نمیاد شب تو کتابخونه باشم 

کتابخونه واسه تایم صبح خوبه که ادم چون تنبلی میکنه واسه صبح درس خوندن به خاطر اون 

بنظرتون درکنار دانشگاه میتونم برای کنکور مطالعه کنم؟ دو روز در هفته بیشتر نیست دانشگاه چون پاره وقت ...

آره میشه ولی تایم استراحتت که یک روز در هفته هست باشه همون روز که میری دانشگاه و اینکه دیگه باید حواست باشه خیلی منظم و با برنانه پیش بری و این دانشگاه رفتنه وارد یک سری حواشی نکنت..و ترم دوم هم ترجیحا مرخصی تحصیلی بگیر

به نظر شما کتابخونه بهتره؟  من کاری به اونا ندارم که میگن ببین کجا راحت تری  چون ادما جا ...

خب کتابخونه یا سالن مطالعه بری اونجا همه درس میخونن یا حداقل همزمان که تو ممکنه بخوای بخوابی یا بری سمت گوشی یک عده دارن مطالعه میکنن و این خودش محرکه تو گوشیتو میدی دست مراقب خودتم میری درس میخونی . هرکس براش متفاوته ولی من تو سالن مطالعه خیلی بهتر درس میخوندم و بازدهی خیلی بالا بود ...البته تو سالن مطالعه ها و کتابخونه ها همیشه دانش آموز ایی هستن که درگیر حاشیه و رفیق بازی و فضای مجازی هستن ولی تو باید به اونا بی توجه باشی و مسیر خودت رو بری اگر بخوای وارد این جور دوستی ها و گروه ها بشی در نهایت کتابخونه هم مفید نخواهد بود 

من توصیه میکنم یک هفته آزمایشی بری با توجه به شرایطی که گفتی به نظرم کتابخونه  یا سالن مطالعه برات بهتره