2777
2789
عنوان

دوست فضول من

208 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من یکم راهنمایی لازم دارم در مورد دوستم. لطفاً فحش و بد و بیراه ندید چون دوستمه و دوسش دارم فقط می‌خوام مشکلمون حل بشه. کسایی که تجربه دارن لطفاً راهکار بدن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من با یکی از بچه‌های دانشگاه چند وقتیه صمیمی شدم. ۲۲ سالمونه و اخلاقامون خیلی جوره. نقاط مشترک زیادی هم داریم. اما این دوستم به طرز آزار دهنده‌ای فضوله. مثلا موقعی که دارم چت می‌کنم گوشی رو از دستم می‌کشه بیرون و می‌خونه. انتظار داره راز بقیه رو بهش بگم و اگه نگم ناراحت می‌شه. روم حس مالکیت داره و هر کاری برای بقیه بکنم انتظار داره برای اینم انجام بدم. این چند وقته کنارش احساس معذب بودن می‌کنم.

دوست صمیمی منم متاسفانه خیلی فضوله راه حلی ندارم

منن واقعا اذیت می‌شم. قسم می‌خوره که بهش بگم توی گوشیم چی بوده و اگه بگم نمی‌خوام می‌گه من با دروغ خیلی مشکل دارم. بهش گفتم دروغ نمی‌گم اما حریم خصوصیمو هرچقدر هم که با کسی صمیمی باشم نگه می‌دارم. اما بازم فایده نداشت.

هرر جوری که بکر کنید صحبت کردم اصلا تاثیر نداشته. عر بار فکر می‌کنم قانع شده بعد دفعه بعد زل می‌زنه ...

بگو بتو‌چه 

چیکاره م هستی 

خرجمو میدی 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲