2777
2789

سلام

دوستان من دانشگاه دولتی معماری میخونم ولی خابگاه نداره

خابگاه های خودگردان هم خیلی دور و پر هزینه و کثیقه  و زیر زمینه از الان هوای اتاق یخبندونه

دانشگاهم پر هزیته اس خیلی ینی حساب کردم ماهی ۸میل میخام ب اضافه لب تاپ ۴۰ملیونی

خونوادم میگن چون ضعیفی نمیتونی ت اونجور جاها بمونی

و ب شدت مخالفت میکنن.مامانمم هی گریه میکنه میگه دلم تنگ میشه و نمیتوتم بزارم اونجور جاها بمونی چون از داخل اتاق بوی سیگار اینا می امد

میگن انصراف بده بیا پیام نور حسابداری چیزی بخون یا روانشانسی بخون ازمون استخدامی بده

البته الان من ماهی ۱۰میل اینا درامد دارم

و اگه برم شهرمون دانشگاه میتونم بیشتر کنم درامدم

نظرتون چیکار کنم؟؟؟؟؟شما جای من بودین چ میکردین

منم میخام اینده معماری بخونم 

اگه کسی داروساز باشه میتونه معماری بخونه؟

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دانسگاه آزادشهرتون نمیری شهریه اشم ۴ تومن بیشتر تیست عذر میخوام لطف میکنید اینو گزارش بزنید

همون خونوادمم میگن بیا دانشگاه ازاد یا پیام نور بخون

هزینشم کمتره..اواره این شهر و اونشهر نشو چون شرایطش خیلی سخته

چرا نتونی کنکور مجدد میدی من ک انصراف بدم احتمالا چون درساش سخته.و خابگاهی نداره و هزینشم خیلیه

هزینه شو بگو 

من میخام شرکت معماری بزنم..

بعد اینکه دارو تموم کنم

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
خب برو خیلی عاقلانه تره

خیلی ناراحتم ولی...

دوس داشتم رشتم بخانم

ولی از طرفی میگن اینده هم نداره

شرایطش خیلی سخته

اینکه کلی مسیر بری تو سرما و یخبندون ت شهر غریب

خابگاه افتضاح..بچه هاش همه ارازل...هزینه خیلی بالا...

فشار زیاد...

خونواده مخالف...و اینکه اگه شهر خودم برم میتونم درامدم و ببرم تا سی میلون ت ماه

همه اینارو میدونم ولی مبترسم پشیمون شم

هزینه شو بگو  من میخام شرکت معماری بزنم.. بعد اینکه دارو تموم کنم

تحصیلو مبگم

بستگی ب دانشگاه داره

ولی من دو تا مداد و برگه و فلان میخرم چهارصد پونصد میشه هر هفته هم ی چیز میخان و وسایل طراحی گرونه

اونم چون خابگاهیم خیلی هزینه متفرقه اجاره و کرایه و فلان داره

اگه داروسازی خوندی چرا میخای معماری بخونی دارو ک خیلی خوبه

تحصیلو مبگم بستگی ب دانشگاه داره ولی من دو تا مداد و برگه و فلان میخرم چهارصد پونصد میشه هر هفته ه ...

شرکت معماری میخام عاشق اونم ..

رتبه چند میخاد تجربی میشه رف ؟

بعضی از فنی ها.پیام نور.ازاد

ممنون بعد من دیپلم تجربی نظام قدیمم بخام برم وکالت بخونم میشه؟

یاباید دیپلم انسانی بگیرم اول

کاربری پنجم///ببخشید قلبم که به التماس هات برای رفع دلتنگی نمیتونم پاسخ بدم و مجبورم رهات کنم تا درد بکشی
ممنون بعد من دیپلم تجربی نظام قدیمم بخام برم وکالت بخونم میشه؟ یاباید دیپلم انسانی بگیرم اول

فک کنم میشه

بچه های ریاضی و تجربی میتونن طبق مدل حتی دانشگاه دولتی بزنن رشته های انسانیو

تو ازاد هم میتونی بری رشته های ریاضی و انسانی بخونی