2777
2789
ای جونم ان شاءالله ب شادی و دلخوش بغلش کنی برای منم دعاکن توبارداریم واقعا اذبت میشم بدن درد امونم ...

عزیزم 

الهی که بارداری راحتی داشته باشی 

خدا کمکت کنه بحق امام حسین

و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم .....            بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت
انشاالله علی 

اجی بارداری برام دعا میکنی؟ ی دعایی بگم 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اجی بارداری برام دعا میکنی؟ ی دعایی بگم 

اگه لایق باشم حتما عزیزم چرا که نه 

و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم .....            بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت

تو عکس انومالی پسر من دماغش اندازه یه پرتقاله 

خیلی غصه میخورم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

😍😍😍😍😍😍😍

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

تو عکس انومالی پسر من دماغش اندازه یه پرتقاله  خیلی غصه میخورم

سونوی انومالی پسر منم بد بوددددد 

🤣🤣

نازه. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

تو عکس انومالی پسر من دماغش اندازه یه پرتقاله  خیلی غصه میخورم

عزیزم عکس خب واضح نیس

بزار دنیا بیاد حالا 😍😍😍

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

عزیزم عکس خب واضح نیس بزار دنیا بیاد حالا 😍😍😍

ذوق دارم 😍😂😂😂

سونوی انومالی پسر منم بد بوددددد  🤣🤣

دماغش چطور بود وقتی بدنیا اومد؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
عزیزم عکس خب واضح نیس بزار دنیا بیاد حالا 😍😍😍

😘😘😘😘

اگه لایق باشم حتما عزیزم چرا که نه 

حتما هستی گلم الان تو دلی داری پاکه پاکی 

ابجی خانواده عشقم مخالفن ، میشه از خدا بخوای اگه همه جوانب و مصلحت میدونه و راضیه از من ، حسرته عشقم تو دلم نمونه ، این روزا داغونم اجی 

میگن دعای مادر باردار مخصوصا موقع زایمان اجابت میشه

برای شفای علی کوچولومونم دعا کن

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
هنوز بدنیا نیومده هفت ماهمه 

این عکس برای چند ماهگی؟

منم ۲۴ هفته هستم