2777
2789
هنوز بدنیا نیومده هفت ماهمه  

مبارک باشه گلم. عزیزم من چندین بار سقط داشتم؛ امسال اربعین رفتم کربلا. از امام حسین علیه السلام بخواه اگر خیره و خدا صلاح میدونه، همین ماه دامنم با فرزندان سالم و صالح و عاقبت بخیر سبز بشه، بخدا خیلی خسته م

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایییی منفجر شدم🤣🤣🤣🤣 غصه چرا؟ به دنیا اومد گاز گازی کن مماخشو😁

میترسم آخه بدنیا بیاد هم همینقدری باشه 🤣🤣

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
دیگه مجبوری تا ۱۸ سالگیش تحمل کنی.... فردای تولد ۱۸ سالگی شوتش کن کلینیک زیبایی😂😂😂 

😂😂😂😂😂

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
میترسم آخه بدنیا بیاد هم همینقدری باشه 🤣🤣

یه آشنا هست.... بچش ۱۲ سالشه... ازین دماغ تپلا که دور از جونش میگن لوله بخاری.... ولی به نظرم خیلی باحاله رو صورتش.... دلم میخواد بکشم دماغشو🤣

🌱🫂Softly , I become endless, in you 
یه آشنا هست.... بچش ۱۲ سالشه... ازین دماغ تپلا که دور از جونش میگن لوله بخاری.... ولی به نظرم خیلی ب ...

دیگه خداروشکر عمل دماغ هست مشکل خیلی حل میشه بالاخره 😁😄

حتما هستی گلم الان تو دلی داری پاکه پاکی  ابجی خانواده عشقم مخالفن ، میشه از خدا بخوای اگه همه ...

انشاالله بحق بزرگی و جلال خود خدا اگه صلاحت در این ازدواجه هرچه زودتر شرایط براتون محیا بشه و خوشبخت و عاقبت بخیر بشی 

و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم .....            بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت
انشاالله بحق بزرگی و جلال خود خدا اگه صلاحت در این ازدواجه هرچه زودتر شرایط براتون محیا بشه و خوشبخت ...

دورت بگرررردم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 یا الله 😭😭😭😭😭🤲🏻💚

ابجی واسه زایمان راحت ۷ مرتبه دعای نادعلی و سوره محمد رو هم تونستی هر روز بخون فوت کن ب شکمت ، بچت هم با ایمان میشه هم خوشگل هم زایمان راحت 😍

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
دورت بگرررردم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 یا الله 😭😭😭😭😭🤲🏻💚 ابجی واسه زایمان راحت ۷ مرتبه دعای نادعل ...

مرسی عزیزم 💜💜💜

و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم .....            بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت