2777
2789

سلام .شوهر دوستم چندین سال مواد مصرف میکردمتاسفانه تااینکه خودش بالاخره ترک کرد....الان دوستم متوجه شده شوهرش به شیشه رو آورده.میگه نمیدونم چه عکس العملی نشون بدم.آیا بروش بیارم یانه؟ و چطور به شوهرش بکه من میدونم ....اینم بگم شوهرش بشدددت عصبی هست طاقت شنیدن یک کلمه از زنشو نداره

بی‌زحمت راهنمایی کنید

خستم، خیلی خسته

از چاله در اومده افتاده چاه

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

طلاق بگیر شیشه خطرناک من داداشم کلینیک ترک اعتیاد داره تعریف میکرد مریضاشون که شیشه همم میکشیده توهم زده خواسته مادرش سر نماز بکشه یا یکی دیگ هم پسر ۱۴ سالش کشت یا یکی هم توهم زده بود میگفت زنم تو حموم داره لباس میشوره یه مرد هم پیشش و خلاصه خیلی شیشه خطرناک ازش بچه نیار و اگ بچه داره پیشش اصلا نذاره و جداشه و ترکش هم که جز محالات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که شوهرم لغزش میکرد تا من هنو به روش نمیوردم که میدونم مصرفش کم بود ولی وقتی بهش میگفتم دیگه وا ویلا هرچی داشت خرج موادمیکرد وترسی ازم نداشت.بنظر من اگه دوستت شرایط جدایی نداره به روش نیاره خیلی بهتره

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
چطور؟

شیشه دیگه آخر مواده

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

همون اولم شیشه میکشید

ای داد بیداد,هر چه سریعتر باید جلوشو بگیره

بخاطر هزاران دلیل نمیتونه طلاق بگیره...

پس مراقب باش که بلایی سرش نیاد و هرگز بچه دار نشه خیلی وحشتناک زندگی با کسی که شیشه میکشه چون توهم دارن و باید اون خانم خیلی مراقب جونش باشه و با شوهرش بحثیم نکنه و به روشم نیار

طلاق بگیر شیشه خطرناک من داداشم کلینیک ترک اعتیاد تعریف میکرد مریضاشون که شیشه همم میکشیده توهم زده ...

خاک به سر من که دارم اینا رومیخونم خودمم تجربش کردم وتاحد مرگ باتوهماتش جون دادم وباز دارم بااین کثافت زندگی میکنم.البته ۵ماه یعنی ترک کرده که من برگشتم

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین

به روش نیاره ولی یه طور برخورد کنه که طرف متوجه بشه میدونه اگه به روش بیاری ترسش مبارزه و علنن میکشه .. مثال بگه رنگ چشات قرمز شده

(( کاربر آقا ))  و روزی که آدمها یکبار برای همیشه از چشمانت می افتند ، مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک هست یا چقدر دور ، مهم این است که تو تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت و این آغاز یک راه طولانیست ...
خاک به سر من که دارم اینا رومیخونم خودمم تجربش کردم وتاحد مرگ باتوهماتش جون دادم وباز دارم بااین کثا ...

وای کاش برنمیگشتی عزیزم اخه احتمال اینک باز شیشه بکشن خیلی زیاد و سعی کن هرگز بچه دارنشی ازش چون خیلی گناه داره بچه و نباید اصلا بچه باهاشون تنها بمونه این تازه مریضا داداشم بودن تو اینترنت بخون کسی که شیشه داشته توهم زده نوزاد ۶ ماهه اش کشته و...خداکمکت کنه