2777
2789

سلام 

بیایین به هم دلداری بدیم

نوزاد ۵۰ روزه دارم شبا بیداره روزام خوابش سبک و خرگوشیه 

با قهوه خودمو سرپا نگه میدارم 

بچه دوممه میدونم میگذره این روزا 

من بچم دوسالشه ولی هنوز شبا اذیتم می‌کنه بلند میشه گریه می‌کنه وبکم که بغلم میگیرمش خوابم می‌ره و چند ساعت بیدارم الکی

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم چهار ماهشه چهار بار نصف شب بیدار میشم بهش شیر میدم پوشکشو تعویض میکنم ... 😍

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
من بچم دوسالشه ولی هنوز شبا اذیتم می‌کنه بلند میشه گریه می‌کنه وبکم که بغلم میگیرمش خوابم می‌ره و چن ...

تصحیح میکنم،خوابم میپره 

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...

من دخترم۳۷روزشه اماهنو،زرده صورتش .ناسازگاری داس باگروه خونیه من.شما نی نی هاتون زردی ندارن

عضوتاپیک مانکن های زیبا❤️وزن شروع۸۰🥺🥺وزن فعلی۷۵😍تاریخ شروع ۶/۱۲/۱۴۰۲هدف اول۷۵🔓هدف دوم۷۰🔒هدف سوم۶۵🔒هدف چهارم۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

خوش به حال همتون منم شب تا صبح بیدارم اما نه برای بچه داری برای فکر و خیال اینکه بچمون نمیشه توروخدا دعا کنین منم مادربشم و شب بیداری به خاطر بچه رو تجربه کنم نه شب بیداری بخاطر فکر و خیال ناباروری

من دخترم۳۷روزشه اماهنو،زرده صورتش .ناسازگاری داس باگروه خونیه من.شما نی نی هاتون زردی ندارن

زیره سبزدم کن روزی۴ی۵لیوان بخوربهش شیربده خوب میشه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

پسر من تا۶۰روز زرد بود 

زردی هفته ی اول خطرناکه 

اگه شیر خودتو میدی،خاکشیر و عرق کاسنی بخور

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

خودت عناب بخور شیره عنابم بکش و بده نی نی در حد یه قاشق چی بخوره خیلی تاثیر داره.من پسرم دو ماه زردی داشتی پوستم کنده شد

زیره سبزدم کن روزی۴ی۵لیوان بخوربهش شیربده خوب میشه

زیره گرمه بدتر میشه 

باید خنکی بخوره

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

پسر من تا۶۰روز زرد بود  زردی هفته ی اول خطرناکه  اگه شیر خودتو میدی،خاکشیر و عرق کاسنی ب ...

دکترمیگ زردیش کم شده امازیرزبونشوچشماش زرده.رنگ پوستشم هنوزمث اول نشده.بچه شمابعدزردی رنگش خوب شد؟

عضوتاپیک مانکن های زیبا❤️وزن شروع۸۰🥺🥺وزن فعلی۷۵😍تاریخ شروع ۶/۱۲/۱۴۰۲هدف اول۷۵🔓هدف دوم۷۰🔒هدف سوم۶۵🔒هدف چهارم۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒
دکترمیگ زردیش کم شده امازیرزبونشوچشماش زرده.رنگ پوستشم هنوزمث اول نشده.بچه شمابعدزردی رنگش خوب شد؟

اره عزیزم چشماش زرد داخل دهنش 

رنگش سیاه و زرد بود الان ده ماهشه سفید سفید 

فقط خودت خنکی بخور شیرت خنک بشه 

ابیموه و پفک و این چیزا رو نخور

خودت عناب بخور شیره عنابم بکش و بده نی نی در حد یه قاشق چی بخوره خیلی تاثیر داره.من پسرم دو ماه زردی ...