2777
2789
عنوان

۴تومن دادم موهامورنگ کردم خیلی پشیمونم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 7356 بازدید | 198 پست

عجب موهایی حیف این موها نیست که روش رنگ میذارید

ولی قشنگ‌شده مبارکه 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوا در نظر،بگیریم موهات بلنده سختره

دوم مواد زیادتر میبره

بعدشم اکثر رنگ کارا عین عکس درنمیارن .مثاا توشهر ب این بزرگیه ما فقط دونفر عین عکس درمیارن

بعدشممممممم

موهات خیلی نازشدها

آیسل سابق😊،با دعاهای قشنگ شما من بلخره ب آرامش رسیدم خدایا شکرت❤....

خیلی ناز و عالی شده از اون عکس هم قشنگ تر شده 😍😍😍😍😍😍😍 ماشاالله گلم خیلی نازه مبارکت باشه 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

مبارکه باور کن مواد خیلی گرونه موهای شما هم ماشاالله بلنده همین حدود در میاد ولی قشنگ شده مبارکه

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

اینودراورد برام حالا بازتوعکس بهتره ازنزدیگ لابلای موهام یجاهاییش انگار به آبی میزنه اونجا ندیدم ...

وا خیلی فرق داره با عکس 

اگه سه روز بعد درست نشد دوباره بهش بگو 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً