2777
2789

بیست روز پیش پام پیچ خورد و تو عکس مشخص شد که ترک برداشته حدود یه هفته پیش گچم خیلی خیس شد رفتم دکتر که باز کنه گفت نه بزار بمونه اگه بو گرفت و سوزش خارش داشت بازش کن

دیشب خیلی سوزش داشت و بو میکرد مجبور شدیم خودمون باز کنیم ولی به حدی درد میکرد که گریه میکردم😥😥حتی از قبل گچ گیری هم بیشتر بود مجبور شدم دوباره رفتم یه پزشک عمومی و گچ گرفت ولی همچنان درد میکنه 

خیلی شدید 

درصورتیکه قبل اینکه گچ باز کنم دردش شدید نبود

عادیه بنظرتون؟؟؟؟؟🥺🥺🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید ترک نبوده شکستگی بوده بعضیا بی سوادن به منم گفتن پات ترک برداشته ولی بحدی ورم کرد و کبود شد رفتم یه دکتر دیگه گفت شکسته باید دوماه تو گچ بمونه بعده دوماه کاملا خوب شده بود دیگه درد نداشتم شمام باید بزاری بیشتر بمونه 

شاید ترک نبوده شکستگی بوده بعضیا بی سوادن به منم گفتن پات ترک برداشته ولی بحدی ورم کرد و کبود شد رفت ...

نمیدونم اولین روز گفت ۳هفته

ولی یبار دیگه رقتم پیشش گفت یماه ونیم باید باشه

عکس جز شکستگی آسیب های دیگه هم نشون میده؟

نمیدونم اولین روز گفت ۳هفته ولی یبار دیگه رقتم پیشش گفت یماه ونیم باید باشه عکس جز شکستگی آسیب های ...

آره عکس کوچکترین ترک و شکستگی رو نشون میده. اول به من گفتن ۲ هفته گچ باشه رفتم دکتر ارتوپد گفت خانم این شکسته باید دوماه گچ باشه